2777
2789

وقتی خونه اس کار من صد برابرع همش دستور میده اگه نیارم قهر میکنه 

همش رابطه 

پسرمونم خوب نگهداری نمیکنه من استراحت کنم چند روزه بخاطر الودگی هوا خونه مدام سرش تو گوشیه خوابه دیگه حالمو بهم زد اصلا تو کار خونه نه کمک میده نه مشارکت میکنه همه چی گردن من شباهم یبار نشد بیدار بشه کمکم کنه پسرم و اروم کنه منم بخوابم خیلی اذیتم با این رفتارش مریضم کرده شدم پوست استخون ازش سرد شدم دیگه حتی توان رابطه جن... ام ندارم در این بدنم خسته اس هیچوقت حلالش نمیکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تهران تعطیلع یسری اطرافشم تعطیل نیست

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

کجایی . چرا ؟

تبریز

الودگی هوا بابا خوبه هوا اه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

فقط تهران تعطیلع یسری اطرافشم تعطیل نیست

من تبریزی 🙏😔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

معلم باشه که فردا خونس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......