2789

ضخامت فیبروم دکتر برام قرص مجسترول 40تجویز کرد خوردم پریود شدم الآنم پریودم قطع نمیشه قرص دورسبلا تجویز کرد سه روزه میخورم انگار نه انگار درد زیر شکم دارم قرص مدروکسی پروژستی بخورم چرا قطع نمیشه درد زیر شکم دارم

عزیزم گفتم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بگیر از داروخانه بزن هم دردت خوب میشه هم خونریزیت کم میشه حرف گوش نمیکنی نه؟🤷‍♀️🤧😪

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم منم مثله شما بودم پریودی شدید و لخته  نگو مشکل هورمونی داشتم دکتر نمیتونست تشخیص بده فیبرومم دارم 

رفتم دکتر یه مفنامیک داد و با یه قرص دیگه که اصلا اثر نداشتن 

از دکتر طب سنتی شهرمون نسخه گرفتم 

بومادران و گل نار و  گیاه دم اسب رو با هم می جوشندم میخوردم یعنی چن ماهه این کارو میکنم خیلی عالی شدم دیگه لخته ندارم پریودیم منظم و کم شده اول بومادران و گلنار میخوردم  که بهتر شده بودم بعدش دم اسبم اضافه کردم که دیگه عالی شد فعلا که راضیم امیدوارم‌مشکلت حل شه یه دکار طب سنتی خوب پیدا کنی تاکید میکنم‌خوب پیدا کن برو پیشش یا دکتر خیراندیش تو نت بزنی میاره نسخه های اونم خوبه 

عزیزم گفتم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بگیر از داروخانه بزن هم دردت خوب میشه هم خونریزیت کم میشه حرف گوش نمیک ...

عزیزم گذاشتم دردم بهتر شد فقط پریودم قطع نمیشه یه کم سرگیجه دارم ممنونم انشالله هرچی از خدا میخوایی برات بده برای منم دعا کن

سلام عزیزم منم مثله شما بودم پریودی شدید و لخته نگو مشکل هورمونی داشتم دکتر نمیتونست تشخیص بده فیبر ...

انشالله حالم بهتر بشه میرم دکتر من قرص دورسبلا تجویز کرده بود یه خانمی می‌گفت فیبروم بدتر می‌کنه فرق شیاف زدن الان خونریزی کم شده انشالله حالم خوب بشه حتما داروهای شما میگیرم میخورم

عزیزم گذاشتم دردم بهتر شد فقط پریودم قطع نمیشه یه کم سرگیجه دارم ممنونم انشالله هرچی از خدا میخوایی ...

خدا رو شکر عزیزم صبر کن واقعا خونریزیت کم میشه اثرش عالیه اول درد کم میشه بعد کم کم خونریزی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
عزیزم گذاشتم دردم بهتر شد فقط پریودم قطع نمیشه یه کم سرگیجه دارم ممنونم انشالله هرچی از خدا میخوایی ...

ممنونم عزیزم خواهش میکنم کاری نکردم خوشحالم بهتری❤️

انشالله حالم بهتر بشه میرم دکتر من قرص دورسبلا تجویز کرده بود یه خانمی می‌گفت فیبروم بدتر می‌کنه فرق ...

من خیلی خسته و ناامید شده بودم اما راه چاره داشت و من دیر فهمیدم حتما دنبالش باش درست میشه ایشاا...💖