2777
2789
عنوان

چند مدته متوجه شدم که خودم خیلی خیلی لووس و نُنُر و از خود راضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 34 پست
من خیلی احترام میذارم هر جایی که لازم باشه ، مثلا زن داداشم که تمام زندگیش رو من مهیا کردم و بعد از ...

زیادی به مالت مینازی.

عزیزم شما خدا که نیستی. یا بی منت محبت کن. یا کلا محبت نکن.

شما میخوای با محبتت اونا رو بنده و نوکر خودت کنی. اونا هم برنمی تابند و حق هم دارند.

خدای اون انسانها بزرگه. شما به فکر خودت باش که روزی میاد که بدجور تنها و بی کس میشی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی به مالت مینازی.عزیزم شما خدا که نیستی. یا بی منت محبت کن. یا کلا محبت نکن.شما میخوای با محبتت ...

واقعا محبت بدون قدردان بودن طرف مقابل برای من مثل عذابه ، یعنی کسی بهت کمک می کنه ، خیلیم کمک می کنه لازم نیست که محبت و احترام بیشتری دریافت کنه ؟ 

واقعا محبت بدون قدردان بودن طرف مقابل برای من مثل عذابه ، یعنی کسی بهت کمک می کنه ، خیلیم کمک می کنه ...

حقیقتا من اصلاً اون محبت رو ازش قبول نمیکنم که بخواد با منت باشه.

مادرشوهرم سر خرید خونه به پسرش کمک کرد و صدها بار سر من منت گذاشت و خواست رییس بازی در بیاره برام. نه تنها احترام و محبتی از من دریافت نکرد بلکه رابطمو قطع کردم و رفتم دنبال پیشرفت خودم که منت هیچ سگی روی سرم نباشه.

الان آقای خودمم و نوکر خودم.

خدارو صد هزار بار شکر. 

بی منت خلق خدا دارم به آرزوهام می رسم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
واقعا محبت بدون قدردان بودن طرف مقابل برای من مثل عذابه ، یعنی کسی بهت کمک می کنه ، خیلیم کمک می کنه ...

اونی ک ملک مادر شوهرت اجاره کرده داره اجاره میده چه قدردانی ویژه ای مثلا دیگه باید بکنه؟

اره ، از ظاهر متوجه نمیشه که می تونم تمام مغازشو با جا همین الان بخرم ؟ وقتی نمی فهمه مشتریشو از دست ...

😑😑😑😑😑ظاهر؟پول؟ اگه وام داشتی میگرفتی بخاطر برادرت بوده حق نداری منت سر زنش بزاری . افتادگی داشته باش. روزی دهنده خداست سلطان محمد خر کیه

اونی ک ملک مادر شوهرت اجاره کرده داره اجاره میده چه قدردانی ویژه ای مثلا دیگه باید بکنه؟

آداب معاشرت باید بلد باشن با مشتری،یعنی چی که از دور با صدای بلند بگه دست نزنید لکه میشه ؟ مگه هرمسه که دستکش بپوشیم به هر چیزی دست بزنیم ؟  دختر من یه لباسم لکه دار می کرد من دوتا دیگه هم می خریدم میشد سه تا ، خودش سود می کرد ، من ضرر کردم یا خودش ؟ 

😑😑😑😑😑ظاهر؟پول؟ اگه وام داشتی میگرفتی بخاطر برادرت بوده حق نداری منت سر زنش بزاری . افتادگی داشت ...

ببخشید یعنی میگید زندگیشون از هم جداست ؟ برادرم پولو می خواد ماشین زنشو عوض کنه ، کار، خونه ، ماشین ، سفر همه از منه ، معلومه نباید به دخترم بگه نمی تونی انار بخوری، 

منم بهش نشون میدم که اگر لطفم قطع بشه چه شکلی میشه زندگیش 

آداب معاشرت باید بلد باشن با مشتری،یعنی چی که از دور با صدای بلند بگه دست نزنید لکه میشه ؟ مگه هرمسه ...

خب اون روال کارش اینه ک مواظب جنس خودش باشه حتما پیش اومده ک کسی لباس لک دار کرده بعدش زیربار خرید نرفته دیگه حواسش هست از اخلاق و طرز زندگی شمام خبر نداره ک چندتا لباس میخری.....بهرحال ملک اجاره کرده پولش داده براش هم شما یه مشتری هستی مثل دیگران

خب اون روال کارش اینه ک مواظب جنس خودش باشه حتما پیش اومده ک کسی لباس لک دار کرده بعدش زیربار خرید ن ...

روال کارش رو با احترام به بچه توضیح بده ، من احترام بچم برام خیلی مهمه ، محترمانه یکم نزدیک بشه با صدای مناسب و محترمانه توضیح بده 

باید در نظر بگیره هر یه مشتری ممکنه ادم تاثیرگذاری تو بیزینسش باشه 

روال کارش رو با احترام به بچه توضیح بده ، من احترام بچم برام خیلی مهمه ، محترمانه یکم نزدیک بشه با ص ...

خب ایشون حتما آدم رکی بوده و اهل تملق و چاپلوسی آدما بخاطر پولشون نبوده بعدم چیز بدی نگفته این بچه قراره فردا تو جامعه به تنهایی زندگی کنه با آدمای واقعی و ناملایمات باید بتونه خودشو جمع و جور کنه و از پس مشکلات بربیاد یا نه اگر قرار باشه با یه تذکر ساده همچین جوابی از طرف مادرش ببینه ک کلا روالش میشه این هر چقدر هم پولدار باشی آدمای بانفوذ تر و پولدار تر از خودت هم هستن دیگه

اره ، از ظاهر متوجه نمیشه که می تونم تمام مغازشو با جا همین الان بخرم ؟ وقتی نمی فهمه مشتریشو از دست ...

اول فکر کردم یک حس منفیه به خودت داری

ولی واقعا انگار خود راضی ای 

بگیر اصلاحش کن    دست بالای دست بسیاره اذم هر چی مغرور تر خود راضی تر باشه بیشتر با سر میخوره زمین 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂