2777
2789
عنوان

دوباره دعوا‌کردیم

337 بازدید | 60 پست

نمیدونم چرا‌کلید کرده روی گوشواره هام...هی میگه بده بفروشم.

منم کفتم‌وقتی ک نصیحت میکنم صبل خرج کردن گوش نمیدی الان پیله طلاهام‌کردی.

گفت همینارم‌ک خودم خریدم برات..

دلم راضی نمیشه اصلا بدم بفروشه...نمیدونم چم شده.من قبلا طلا زیاد فروختم برای زندگیم و‌گرفتاریاش...ولی الان نمیدونم چم شده

..حالم اصلاخوب نیست.

حق داری واقعا دل کندن از طلا سخته

حالا من برعکس شمام،من میگم بفروشم شوهرم قبول نمیکنه درصورتی ک لازم داریم🥲

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل خودت هر چی طلا داشتم برای شوهرم و زندگیم فروختم راستش نتونستم ناراحتیش رو ببینم البته اگه مرد قدر بدونه خوبه ولی مال دنیا باز برمیگرده خودت میدونی عزیزم ببین کدوم کارت بهتره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
حق داری واقعا دل کندن از طلا سختهحالا من برعکس شمام،من میگم بفروشم شوهرم قبول نمیکنه درصورتی ک لازم ...

اخه قبلا راحت فروختم...الان نمیتونم.نمیدونم چم شده

یه چیزی ته دلم‌میکه‌این کارو‌نکن.ماهم لازم داریم.اما نکیتونم..خودمو راضی کنم...

منم مثل خودت هر چی طلا داشتم برای شوهرم و زندگیم فروختم راستش نتونستم ناراحتیش رو ببینم البته اگه مر ...

ادم خوبیه...ولی مشکلم این اینهارم وام‌کرفته و‌خریده.گفتیم‌فقط براخونه بفروشیم...هنوز داریم قسط میدیم

و الان میکه پول‌لازمم ماشین تعمیرمیخاد پول کلاسای منم مونده...دلم راضی نمیشه...فکرمیکنم ادم‌اقتصادی نیستش.حرومش میکنه

اخه قبلا راحت فروختم...الان نمیتونم.نمیدونم چم شدهیه چیزی ته دلم‌میکه‌این کارو‌نکن.ماهم لازم داریم.ا ...

منم خیلی فروختم،اگه فکرمیکنی خیلی لازم دارین و واجبه بفروش،طلا ارزش نداره ک بخوای اوقاتتو تلخ کنی،ازش قول بگیر دستوبالش ک باز شد برگردونه طلاتو اگه فکرمیکنی میتونه بعدا

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

منم خیلی فروختم،اگه فکرمیکنی خیلی لازم دارین و واجبه بفروش،طلا ارزش نداره ک بخوای اوقاتتو تلخ کنی،از ...

اخه زیون خوشیم‌نداره..یه جوری میکه دربیار بفروشم حرصم‌میاد..یکمی ازش دلخورم.

ادم خوبیه...ولی مشکلم این اینهارم وام‌کرفته و‌خریده.گفتیم‌فقط براخونه بفروشیم...هنوز داریم قسط میدیم ...

چی بگم منم میدونم شوهرم به باد فنا داده ولی زن باشی دل نازکم هستی طاقت ناراحتی همسرم رو هم نداشتم با خودم گفتم مال دنیا ارزش نداره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
شوهرت ادم اقتصادیه.

قبلا نبود برای کوچیک ترین چیزاها طلا فروختم تو عقد،ولی الان یکم اقتصادی شده ک میترسه دیگه دلش راضی ب فروش نمیشه،با اینک برای زایمانمه ولی میگه جورمیکنیم نمیدونم چطوری

اخه زیون خوشیم‌نداره..یه جوری میکه دربیار بفروشم حرصم‌میاد..یکمی ازش دلخورم.

خب بااین شرایط حق داری حداقل یکم با زبون نرم تر بگه ک آدم دلش نگیره🥲سیاستم نداره

مرد اقتصادی نعمته.

آره ولی چ فایده بااین همه چاله تو زندگیامون

خب بااین شرایط حق داری حداقل یکم با زبون نرم تر بگه ک آدم دلش نگیره🥲سیاستم نداره

هییچییی سیاست نداره.خودشم قبول داره اخلاقشو...ولی تا بکی خوبی داره مامانم خیلی دوسش داره...ولی اصلا زبون نیست صفررر زیر صفرررررررر....