2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاین

248 بازدید | 51 پست

من دیروز رفتم دکتر و ۴ هفته و چند روزمه.دکتره برام سونو نوشت ک‌ سن حاملگی رو برام مشخص کنه

و ببینه میتونه بهم شیاف بده یا نه.توی سونوم نوشته کیسه حاملگی با حدود نامنظم بدون کیسه زرده و اینا.خوده دکتر سونو هم گف زود اومدی.باید دو هفته دیگ بیای دکترمم گف دو هفته دیگ مجدد برو.ولی من از دیروز چشام در اومده اینقد ک گریه کردم.اخه چرا نوشته با ابعاد نامنظم؟؟؟کسی بوده اینجوری گفته باشن بعد درس بشه؟خیلی نگرانم دیوونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب دکتری 

لابد واژینالم فرستاده که اینقد خطرناکه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

عزیزم این یه تنبیه بزرگه واسه کسایی که زود میرن سونو..آخه کی ۴ هفته میره سونو؟

دکترم بگه..گوش نمیدادی...در هر صورت الکی نگرانی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم این یه تنبیه بزرگه واسه کسایی که زود میرن سونو..آخه کی ۴ هفته میره سونو؟ دکترم بگه..گوش نمیدا ...

گیسو جون راس میگی؟چززی نیس ینی؟اون دکتره بیشور منو فرستاد دیگ منم رفتم چ میدونستم اخه

اخه کوچیکه ولی چرا گفتن ساک با حدود نامنظم چرا خدایا.ما ک تو خونوادمونم ازین سابقه ها نداریم اخه چرا ...

سابقه ی چی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو جون راس میگی؟چززی نیس ینی؟اون دکتره بیشور منو فرستاد دیگ منم رفتم چ میدونستم اخه

عزیزم دروغ که ندارم..تازه یک هفته دیگه ام زوده گفته برو..چون ۵ هفته ای..یکم آرامش داشته باش..۷ هفته برو..عزیزم دستِ خداست..با هر روز سونو رفتن و گریه کردنهای بیخود خواست خدا عوض نمیشه..پس با یاد خدا آروم بگیر و سر وقت برو سونو...

سونو شکمی تو 4 هفته چی نشون میده آخه .یه کم بیشتر صبر کن تو هفته 6 تا 8 برو .خیالت راحت قلبم تشکیل ش ...

من یه لک کمرنگ قهوه ای دیده بودم دکتر گف برو ببینم چقده سن حاملگی تا بهت شباف بدم برا همین رفتم وگرنه اصلا قرار نبود برم