2777
2789

سلام احساس بی دینی میکنم احساس میکنم دیگ هیچ خدایی وجود نداره اعتقاد قلبیم کاملا از بین رفته نسبت به هیچ امام و پیامبر و خدایی دیگ حس بنده بودن و اون حس ترس و عشق رو ندارم . به عبارتی دارم به آتئیستی رو میبرم کسی اینجور بوده بعد باز سمت خدا پرستی رفته باشه یا نه؟

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

هنوز ته دلت باور داری که ترسیدی از این شرایط من چندین ساله هیچ اعتقادی ندارم به هیچی تنها اعتقادم به محرمه اونم یک بار یه حاجت بزرگی داشتم امام حسین دست خالی منو برنگردوند همین تنها اعتقادیه که دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز ته دلت باور داری که ترسیدی از این شرایط من چندین ساله هیچ اعتقادی ندارم به هیچی تنها اعتقادم به ...

راستش اصلا نترسیدم . شاید بگم خوشحالم هستم کمی 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

خودتونو مقید کنید،هر روز زیارت عاشورا بخونید،همین مشکلی که اینجا نوشتین به امام حسین بگین و ازش کمک ...

خودتونو مقید کنید چیه گلم میگم نسبت به خدا و دین اسلام کاملا بی اعتقاد شدم امام حسین که دیگ بنده ی همون خداس

الان دیگه خیلی ها مذهبی نیستن.

منم مذهبی نبودم هیچ وقت 

مشکلم اینه دارم به این باور میرسم این همه سال با دروغی به اسم خدا و پیامبر و امام زندگی کردیم . 

بله و خب سخته بعد دو قرن ایمام داشتن به یک خدا و مذری دادن و ذکر گفتن و گریه برا این امام و اون امام 😐یهو به این نتیجه برسی همه ی اینا یه مشت خرافه و جهل بود