2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داشت زخم زبون بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست
یجوری بهم تیکه انداخت هر موقعه یادش میفتم گریم میگیرهمثلا بهم گفت اونایی که باباشون بیکاره و حسرت ما ...

ببین طلاق گرفتن واقعه دردناکی هست، ایشون وضعیت روحی و روانی مناسبی نداره فقط دنبال جلب توجه و.. هست

ایشون خودش اگر ماشینی بخواد بخره با پول پسر مردم شاید بخره در نتیجه بابای اونم براش ماشین نخریده!

نه خودش پول داشته نه باباش

به دل نگیر

من همیشه باهاش خوبم نمیدونم چرا با من اینطوریهیجوری آدمو میسوزونه که هیچ جوره حتی با تراپی هم سرحال ...

خدا منو ببخش دردش این شما ازدواج می کنی خوشبخت میشی خودش بدبخت شد همسن سالین احتمالا می سوزه برا این بعدها حسادتش بیشتر میشه بعدشم سکه سال یکی میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه وقتی خودش نظر میخواست چرا باید اینطوری بگهچرا باید وضع مالی مارو بزنه توی سرم💔

خوبه حداقل بااین حرفش شناختی دیگه واسه هیچیش نظر ندی... بعدها هم اگر نظر خواست و.. ـبگو هرطور خودت صلاح میدونی و کلا بحثو عوض کن... گاهی وقتا سکوت خیلی بهتر تا نظر واسه زندگی کسی که اینطور بهت توهینم کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نظر شما کاملا اقتصادی و خ‌ب بود

ولی مثل اینکه اون مشکل داره و بد برداشت کرده

این دفعه بهش یه چیزی بگو که بفهمه

مثلا بگو مثل خر پیاده برم و بیام بهتر از اینه که برای خرید ماشین آویزون پول بقیه باشم

هیچچچچ کس حق نداره زخم زبون بزنهمگر اینکه قبلاً طرف بهش زخم زبون زدن باشه

تا حالا آدمی مثل اون ندیدم بخدا

همیشه فکر میکنه از همه بالاتره از همه بهتر میپوشه از همه پولدارتره

از نظر اون همه زشتن و فقط خودش خوبه همیشه در حال زخم زبون زدنه حتی اگه تمام خوبی های دنیارو در حقش بکنی بازم باهات بده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
شاید اشتباهت اینه ک همیشه باهاش خوبی

دقیقا اشتباهم همینه

باورت میشه مثلا میره به دختر خالم میگه بیا باهاش بد باشیم و بهش محل ندیم؟

تا حالا آدم مثل اون ندیدم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم