2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داشت زخم زبون بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست
آخه وقتی خودش نظر میخواست چرا باید اینطوری بگهچرا باید وضع مالی مارو بزنه توی سرم💔

شما که خداروشکر حالت بهتر اون پاشید زندگیش بعدشم اون از درون تخریب سخت نگیر اصلا کی گفت باتو بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نزدمت خیلیم لحنم اروم بود ولی تو کلا توهم توطعه داری قطعا اونم منظورش تو نبودی خودت بدبرداشت ...

علنا اومد این حرفارو زد به من و رفت 

من خط به خط حرفاشو نگفتم الان 

وقتی میگه اونایی که باباشون بیکاره و حسرت ماشین به دلشون مونده وقتی میگه اونایی که مثل خر پیاده میرن دانشگاه

کیو میگفت؟منو میگفت خواهر

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
علنا اومد این حرفارو زد به من و رفت من خط به خط حرفاشو نگفتم الان وقتی میگه اونایی که باباشون بیکاره ...

ادمی ک اینحرفارو میزنه مریضه 

اگر من جات بودم ب روش میاوردم ک فلانی من پیاده میرما خر منظورت منم؟

بعدشم چهارتا حرف ابدار میزدم تا فی خالدونش بسوزه بعدش اینجوری نشینم نشخوار فکری کنم خودمو ازار بدم

درضمن همه ک ماشین ندارن خودتو با کسی مقایسه نکن 

زندگیش نابود شده بعد فکر میکنه با پولی که مثل نسیه قراره بهش بدن مردم بهش حسادت میکنن؟!

یجوری بهم تیکه انداخت هر موقعه یادش میفتم گریم میگیره

مثلا بهم گفت اونایی که باباشون بیکاره و حسرت ماشین دارن 

یا گفت اونایی که مثل خر پیاده میرن دانشگاه

دلم بدجور شکست مستقیم خودمو گفت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
شاید واقعا باشما نبود اما لحنش بد بود هی تجربه کردم مشابه شو

بابای من بیکاره من هر روز پیاده میرم میشه بگی کیو میگفت اون لحظه؟!!!!!!!!!!!!!!!

یجوری بهم تیکه انداخت هر موقعه یادش میفتم گریم میگیرهمثلا بهم گفت اونایی که باباشون بیکاره و حسرت ما ...

دیگه باهاش قطع رابطه کن

لیاقت نداره

اونم والا همچین خوشبخت نیست ! ولی خب چون هیچی نداشته الان خوشحاله از پول مهریه ! بتونه به یه کم‌از آرزوهاش برسه.....

شما دیگه براش نه دلسوزی کن

نه وقت بذار براش

دوستی ِ خودت رو ازش بگیر و بدترین مجازات برای یه همچین آدم چیپ و حقیری همینه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ادمی ک اینحرفارو میزنه مریضه اگر من جات بودم ب روش میاوردم ک فلانی من پیاده میرما خر منظورت منم؟بعدش ...

من همیشه باهاش خوبم نمیدونم چرا با من اینطوریه

یجوری آدمو میسوزونه که هیچ جوره حتی با تراپی هم سرحال نمیشی

من همیشه باهاش خوبم نمیدونم چرا با من اینطوریهیجوری آدمو میسوزونه که هیچ جوره حتی با تراپی هم سرحال ...

تراپی قرار نیست شما رو اینطوری حالت رو خوب کنه

قراره یادت بده با یه همچین آدم مریضی دیگه دوستی نکنی که اینطوری بسوزی هر بار

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

زبون نداشتی بهش بگی بامنی؟

توی همین شرایطی لال میشم و فقط اشک توی چشمام جمع میشه و قشنگ صدای شکستنم رو حس میکنم