2777
2789
عنوان

کیا وزن جنینشون زیاد بوده

88 بازدید | 12 پست

الان من طبق انتی ۲۷هفتمه بعد طبق سونو جدید ۲۹هفته و ۳روز وزنش ۱۴۴۰بود دکتر گفت دوهفته بزرگتره بنظرتون بدنیا اومدنی چند کیلو میشه؟الان طبق کدوم سن منو سزارین میکننن؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

واسه منم ۲هفته بزرگتر بود

بالای ۴ کیلو میشه

طبیعی بودم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

چند هفته ای ؟ 

اندازه هاش نرمال بود یا فقط وزنش زیاد بود ؟

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم ۲هفته بزرگتر بودبالای ۴ کیلو میشهطبیعی بودم

من سزارینم اب دور جنینمم زیاده نگرانم منکه دیابت ندارم چرا توپولتره؟خطرناک نیست؟

طوری نیست، نگران نباش ولی از هفته 35کم کم ساکتو به امید خدا آماده کن، تو آماده باش باش

بچه‌ی منم یادمه از سن حاملگیم جلوتر بود، هفته 37 با پارگی کیسه آب زایمان کردم

دیابت نداری؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
چند هفته ای ؟ اندازه هاش نرمال بود یا فقط وزنش زیاد بود ؟

اندازه هاش نرماله فقط وزنش بالاست والا طبق انتی ۲۷هفته طبق سونو اخر ۲۹هفته الان نمیدونم چند هفته ام 

نه تو سونو وزن تقریبیه بچه اول منو گفت طبیعی نیار چون خیلی درشته اذیت میشی ۳۴۵۰ بود دومی رو گفت ۳۳۰۰ ولی ۲۸۰۰ بود تاریخ سزارینم از اولین روز اخرین پریودت حساب میکنه 

من سزارینم اب دور جنینمم زیاده نگرانم منکه دیابت ندارم چرا توپولتره؟خطرناک نیست؟

منم دیابت نداشتم

علتش اینکه بدنت عمل خونرسانی به جنین رو خیلی خوب انجام میده

اصلا هم بد نیست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
طوری نیست، نگران نباشن ولی از هفته 35کم کم ساکتو به امید خدا آماده کن، تو آماده باش باشبچه‌ی منم یاد ...

نه ندارم اصلا حالا اب دور جنینمم زیاده 

اندازه هاش نرماله فقط وزنش بالاست والا طبق انتی ۲۷هفته طبق سونو اخر ۲۹هفته الان نمیدونم چند هفته ام

خب خداشکر عزیزم 

دیگه نینی درشته ماشاالله 

طبق ان تی تاریخ زایمان میدن  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اخه اب دورشم زیاده همش استرس دارم

از دکترت بپرس چطور آب دورش رو کنترل کنی جای نگرانی نیست عزیزم 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
نه ندارم اصلا حالا اب دور جنینمم زیاده

خب دکتر چیزی نگفت در مورد کیسه آب ؟ 

نگران نباش تحت نظر دکتری اگه چیزی بود می‌گفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40