2777
2789
عنوان

شیشه عطر بابام شکست

98 بازدید | 8 پست

دیشب خواهر زادم تا ساعت ۶ صبح نخوابید همه رفتن خوابیدن خواهرمم تو رخت خواب بود گفت ببرش بازی کنه خسته شد میخوابه ، رفت سمت میز tv  اومد دست بزنه بندازش رو زمین و وای فای و.. رو بکنه از جا ،دادمش خواهرم شب تاریک بود tv رو کاامل کامل زدم عقب دیدم ی چیز افتاد دست رو زمین کشیدم شیشه عطر بابام بود که خیلییییی خوش بوهه فوق العاده بوی خوبی داره و مامانم از عراق براش خریده بود ، خواهرم از همون لحظه که اره خودت زدی شکوندیش به هاکان هم ربطی نداره (بچش) منم گفتم اره من اگه‌کان انقد نره بچسبه به میز چرا باید انقد tv  رو بدم عقب بشکنه و.... الانم بابام دیدش کافر چیزی نگفت خیلی بوش رو دوست داشت خواهرم باز م میگفت اره تقصیر من بود منم گفتم باشه بخاطر هاکان نبود من شکوندمش چیزی نگفتم دیگه شیشه شکستشو گذاشتم تو ی نایلون که بوش نره از روش بخرم نمیدونم شهرمون داره ازش یا نه همینجور موندم...

چی بود اسم عطر

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقصیر شما بود 

بچه رو ولش کن   که عطر چیه تی وی هم شکست خواهرت پرو پرو اون جوری حرف نزنه باهات 

انگار تو زاییده ک بپا بشی 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

هعی چطور دلت میاد خواهرزاده اتو مقصر نشون بدی من بخاطر خواهرزادم شهرو به هم میریزم

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

به خواهرت بگو به جای اینکه دنبال تقصیر کار بگردی بچتو درست تربیت کن

۱۱ ماهشه بچش دست ب همه چی میزنه ، تو اون ناریکی هزار بار رفت سمت tv اگه خودش پامیشد  tv میزد عقب ب من نمیگفت الان دنبال مقصر نبود با دس خودش میشکست نمیگه اگه بچش نبود من چرا باید انقدررر برم tv رو بدم عقب

۱۱ ماهشه بچش دست ب همه چی میزنه ، تو اون ناریکی هزار بار رفت سمت tv اگه خودش پامیشد tv میزد عقب ب م ...

خیلی کوچیکه ، باید بیشتر مراقبش باشه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

هعی چطور دلت میاد خواهرزاده اتو مقصر نشون بدی من بخاطر خواهرزادم شهرو به هم میریزم

منم مثل توم دوسش دارم ولی الان ی شیشه عطر ۱۰ دیناری افتاده شکسته الانم حالبه مقصرش منم از نظر خواهرم نمیگه چند بار رفت سمتش بچش