2777
2789
عنوان

یه کتاب گذاشتم تو دیوار

146 بازدید | 25 پست

یه مشتری زنگ زد میگه من کارت ملیمم میفرستم برات عکسشو ولی بفرست کدش که اومد یا رسید دستم برات پولشو میزنم

گفتم من نمیتونم اعتماد کنم تاحالا اینطوری خرید نکردم من اصلا اینطوری نیست گفت نه من از چند نفر پرسیدم اصلا اصلش اینطوریه 

شما تاحالا تجریشو داشتید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو گوه نخور خرید امن بزن پول بره تو حساب دیوار بعد برات بفرستم معلوم نیست کارت ملی کدوم بدبختیو میخواد بده بهت

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بگو پرداخت امن بزنه داخل دیوار

این عوضی میخواد پولتو بخوره. اون کارت ملیم فتوشاپه یا مال یه بنده خداییه که روحش خبر نداره میخواد گمراهت کنه

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
بگو گوه نخور خرید امن بزن پول بره تو حساب دیوار بعد برات بفرستم معلوم نیست کارت ملی کدوم بدبختیو میخ ...

گفتم بهش زیر بار اینم نرفت 

ولی از یطرف یهش نمیخورد نده ولس بازم میترسم