2777
2789
عنوان

تقسیم خوشحالی با بقیه مامانا

51 بازدید | 7 پست

من امروز واسه اولین بار دو تا بچه هام و با هم بردم حموم😍😍😍😍 همیشه تنها تنها میبردمشون . کوچیکه رو راحت حموم میکردم چون بزرگه که چهار سالشه تنها بیرون می موند واسه خودش بازی میکرد. اما واسه حموم بردن بزرگه همیشه مشکل داشتم چون کوچیکه اصلا بیرون پیش باباش نمی موند و همش دوست داشت پیش من باشه و مدام گریه میکرد منم باید هول هولی بزرگه رو میشستم و طفلی نمیتونست یه ذره بازی کنه همش بدو بدو. اما امروز دوتاشونو باهم بردم اول کوچیکه که یک سالشه با لباس گذاشتم تو روروئک داخل حموم و بزرگه رو شستم بعد تا کوچیکه رو بشورم بزرگه هم یه کمی اب بازی کرد توی لگن. بعدم دوتاشونو حوله پوشوندم اومدیم بیرون ‌. خیلی تجربه خوبی بود به جفتشون خوش گذشت . خدارو شکر😍😍❤❤ گفتم حس خوبم و به اشتراک بذارم و شاید تجربه و راه حلی باشه برای مامانایی که شرایط منو دارن 🌹🌹

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

مامانم منو و خواهرامو همیشه باهم میبرد حموم...اکثر وقتا هم یخ میزدیم....۴ تا دخترو با هم میبرد حموم...😅😅😄

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوخی خدااا😍 من جای کوچیکه دلخورم، اب بازی نکرد😂

چرا بابا اونم موقعی که میشستمش از تو بغل من هی خودشو دراز میکرد دستشو میزد توی لگن آب 😂😂

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

مامانم منو و خواهرامو همیشه باهم میبرد حموم...اکثر وقتا هم یخ میزدیم....۴ تا دخترو با هم میبرد حموم. ...

ای جان 😍 عوضش کلی اب بازی میکردید حتما 😍

ای جان 😍 عوضش کلی اب بازی میکردید حتما 😍

نه والا....😅😅😅فقط یخ زدن و سختی کیسه کشیدن های مامانم یادمه🤣

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه والا....😅😅😅فقط یخ زدن و سختی کیسه کشیدن های مامانم یادمه🤣

ای خدا امان از کیسه کشیدن مامانای قدیم😂😂 منم یادمه مخصوصا پوست داخل بازومون و خیلی سفت میکشید همیشه میسوخت😂

ای خدا امان از کیسه کشیدن مامانای قدیم😂😂 منم یادمه مخصوصا پوست داخل بازومون و خیلی سفت میکشید همیش ...

😄😄