2777
2789
عنوان

اب زیاد دور جنین

71 بازدید | 15 پست

دکترم گفت زیاده ۲۳تاست سه هفته دیگه دوباره سونو نوشت گفت وزنشم یکم بالاست امکان داره ازاون باشه کسی بوده تو شرایط من خیلی نگرانم چیکار کنم اب دورش کمترشه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

چند هفته هستی ؟؟

من تجربه عکسش دارم 

اب دور بچه کم شده بود 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش اگه مصرف مایعات خیلی زیاده کم کن..استراحت کن زیاد به خودت فشار نیار که مبادا کیسه ابت پاره شه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

نمیدونم والا.

شاید خطای دستگاه باشه.

یه مرکز دیگه هم برو.

من شنیدم آب کم خطر داره. آب زیاد باشه چی میشه مگه؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نگران نباش اگه مصرف مایعات خیلی زیاده کم کن..استراحت کن زیاد به خودت فشار نیار که مبادا کیسه ابت پار ...

اره سعی میکنم استراحت کنم ولی با بچه کوچیک سخته

نمیدونم والا.شاید خطای دستگاه باشه.یه مرکز دیگه هم برو.من شنیدم آب کم خطر داره. آب زیاد باشه چی میشه ...

احتمال زایمان زودرس و ترکیدن کیسه ابه

احتمال زایمان زودرس و ترکیدن کیسه ابه

آها خب مایعات کمتر بخور انشاالله درست میشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب خود دکتر نگفت چکار کنی چکار نکنی

نه گفت استراحت کن گفت به احتمال زیاد بخاطر وزن بالای جنینه که ابش زیاده حالا کمتر اب میخورم تا سه هفته بعد ببینم چی میشه