2777
2789
عنوان

خونه خودتون نماز خوندین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
وای خوشبحالت انقده من دوست دارم برم مسجد دخترم کوچیکه نمیشه

ما ۳شب مراسم داشتیم برای فاطمیه شنبه و ۱و ۲و شنبه برای نمازو پذیرایی میرفتم

بعدش دیگه معتادش شدم انگار نمیتونم‌‌ نرم😍

میخوان هر وقت بتونم حتمااااا برممممم 

مامانمم میادش ولی این چند وقت پاش شب شهادت یکمی رو اسفالت پیچ خورد کنار پاش دیگه نشد بیاد ان شاالله فردا میادش

بعد من مسئول پژوهشم محلمونم مسجد که هستیم خودم‌دبیر زیستم میخوام کلاس رایگان زیست متوسطه دو و علوم متوسطه ۱ بذارم 

و برای دبستانیا کلاس قبولی تو تیزهوشان 

و دنبال معلماییم هم محله باشیم و اونام رایگان بیان درس بدن

با اینکه محلمون متمول هستن اما میخوام رایگان بذارم بچه ها جذب مسجد بشن

دانش اموزام خیلی دوستم دارن نماز خون شدن سرمن که خوشحال بشم ان شاالله اینجام بتونم جذب کنم😍

خیلیییی با صفاست نماز تو مسجد دل نمیتونی ازش بکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی که میگن چه ربطی داره . خود پیامبر میگه از هر در که فقر وارد بشه دین از در دیگه خارج میشه

این حدیث کاملا درسته اما بعضیا بهونه میکنن

مثلا اینکه طرف قبلا ماهی یبار رستوران میرفته حالا شده ۲ماهی یبار میگه وای زندگیم بهم ریخته شده و به زمینو زمان و دین فحش میده دیدم که میگم

یا طرف سفر ترکیه ش قطع میشه دیگه ناامید میشه

اما به چشم دیدم اتفاقاااا اونایی که مضیقعه مالی دارن اعتقاداتشون محکم تره حداقل منی که جنوب شهر و اطراف تهران تدریس رایگان دارم میبینم طرف محلیارو دیگه یا مسجداشونو که چقدر شلوغه 

و بیشتر توی افراد متمکن این حرفا و رویکردا دیده میشه

موثر هستش اما خیلیا که میگن ترک کردیم نگاه میکنی زندگی بدیم ندارن اما خب بهانشو دارن

منظورم‌ فرد استارتر نیستا کلی دارم میگم

و اگر کسی تو شرایط سخت دیندار باشه گشایش هم اتفاق میوفته 

مثل این میمونه که بگیم چون دزد وجود داره در جهان پس منم مجازم دزد بشم

یا چون خلاف وجود داره در جهان منم برم سراغش

فقر میتونه باعث بی دینی بشه اما رفاه خیلیییی بیشتر باعث بی دینی شده حداقل تو اطراف میبینم طرف وقتی مالی ضعیف بود معتقد بود تا دستش به دهنش رسید ....میگن خدانکند که گدا معتبر شود که اگر شود ز خدا بیخبر شود

پس اینور ماجرام هستش میتونیم استدلال کنیم

این حدیث کاملا درسته اما بعضیا بهونه میکننمثلا اینکه طرف قبلا ماهی یبار رستوران میرفته حالا شده ۲ماه ...

ما تو مرحله هستیم که کل جامعه دچار فقر هست . الان حتی من بهترین غذا بخورم داخل رستوران حالم بد چون از رستپران بزنم بیرون انقدر گدا محتاج و کارتن خواب و کودک کار میبینم که کاملا اون حس غم و افسردگی وارد میشه و.‌‌

کسایی که میگن چه ربطی داره . خود پیامبر میگه از هر در که فقر وارد بشه دین از در دیگه خارج میشه

این سخن از پیامبر تقطیع شده هست

میدونیم که ایمان به تنهایی کافی نیست کسی که تقوا داشته باشه هیچ وقت ایمانش رو از دست نمیده و کسی که دنبال هوای نفس و ... هست به بهانه فقر از خدا دور میشه 

اگر فقر ترک ایمان میاره ایا ثروت هم ایمان میاره؟؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃