2777
2789

من خودمم خواهرشوهرم ولی ب داداشم و زنش و بچش بی احترامی نکردم ک رابطمون حفظ بمونه و مامانم ازمون ناراحت نشه ولی شوهرم و خواهراش زدن به تیپ و تاپ هم دوساله قیافه عنترشونو ندیدم (: هاهاهاها نمیدونید چقد عروسا خوشحال میشن وقتی خودتون دکمه ی خودتونو میزنید و یکارایی میکنید خود داداشتون میفهمه ذاتتون چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهارتا خواهرشوهر دارم، هر چهارتا عالی

خصوصا یکیشون خیلی خوبه.... 

همینجا تشکر می کنم که مثل خواهرن برام

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

چقدرررر بی تربیتی عزیزم

دکمه خودتونو میزنید لایق ی خانوم نیست

حالا شما خواهرشوهرات بدن دلیل نداری انقدر بیشخصیت باشی به همه خواهرشوهرا توهین کنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چقدرررر بی تربیتی عزیزمدکمه خودتونو میزنید لایق ی خانوم نیستحالا شما خواهرشوهرات بدن دلیل نداری انقد ...

خواهرشوهری ک چشم دیدن بچه برادرشو نداشته باشه باید سیفون کشید روش 😂😂😂خواهرشوهری که بره به بقیع بگه داداشم حسوده باید گورشو گم کنه بره من ک خیلیییییی راضیم اخیش خودشون ب جون هم افتادن و رفتن به ابد هاهاهاهاها 

واگه بچه پسر داری بترس ازروزیکه عروست همین حرفو تحویل خودت ودخترات بده... فک نکن احترام کنی عروست رو صددرصد احترام میبینی.... اومدیم وخدای ناکرده عروس بیشخصیتی گیرت اومده.... اونو گفتم بدونی خوشحالی وناراحتی دراین دنیا پایدار نیس زمین گرده 

بد بختی اینه ک زمین گردِ و کارما آدرس همه رو داره 🤣🤣🤣🤣

خب یه چی یاد گرفتی کارما الان چه ربطی به عروس داره

میگه خودشون افتادن به جون هم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من به شوهرم خیلی غیرمستقیم هشدار میدادم راجع به رفتارای خواهر بزرگش  خصوصا خواهرزاده هاش اما دوستانه میپیچوند وازشون دفاع میکرد تا بالاخره شکر خدا خودشونو کامل نشون دادن و الان هشت ساله قطع رابطه شدن و کسی جرات نداره اسمشونو جلوش بیاره تویه مراسمی جایی همو ببینن یه سلام والسلام درگیری هم پیش نیومد شکر خدا مودبانه قطع شد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من چهارتا خواهرشوهر دارم، هر چهارتا عالیخصوصا یکیشون خیلی خوبه.... همینجا تشکر می کنم که مثل خواهرن ...

چقد خوبه که خوبن.... اینا انقد بد ذات بودن دوتایی ریختن سر شوهرم و ب رگبار بستنش شوهرمم گفت برید به درک

من به شوهرم خیلی غیرمستقیم هشدار میدادم راجع به رفتارای خواهر بزرگش خصوصا خواهرزاده هاش اما دوستانه ...

من چیزی نمیگفتم اصلا کلا مامانم یادم داده بودمیگف خواهر برادرن و فلان تا یروز دیدم شوهرم اومد خونه و تعریف کرد چه دعوایییی شده و چه چیزایی که بهش نگفتن