2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قباد فرهاد خیلی چول بود بعدشم اگر عاشق بود وقتی عشقشو بدست اورد حفظش میکردد نمیرفت اونکاراشو ادامه بده 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

قباد

فرهاد عاشق واقعی نبود اگر بود به خاطر مصدق! زندگی عشقشو به خطر نمینداخت

قباد پدر بچشه واقعا عاشق بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من ادم بيشعوريم

حتما ندارم قبادو

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

زندگی با فرهاد خیلی سخت بود عاشق نبود اداشو در میاورد کاش مردا مثل زنا احساس داشتن 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
مهدی شوهرمو😊

شما حتما تو انتخابات هم جزوِ اونایی بودی که به نامزد یا شوهرشون رای میدادن 😄

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

فرهاد بدردنخوره قصه عاشقی منم مثل شهرزاده یکی دیگرو دوست داشتم به کسی رفتم که دوسش نداشتم ولی عاشقم بود وعاشقم کرد

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
خب شهرزاد عاشق فرهاده

شهرزاد بر قباد طننازیشم بیشتر بود اگه نمیخواست دلیل کتاب خوندنش جی بود نصف شبی بیچاره قبادم عاشق کرد :)بعد زن ها بنظرم راحت میتونن عاشق بشن میتونست دوباره عاشق شه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من