2777
2789
عنوان

اسنپ پی کلاهبردارررر

162 بازدید | 21 پست

مردمو مسخره کرده با این بلک فرایدی مزخرفش😡

دیشب تا ساعت ۳ بیدار موندم با نت پرسرعت هم بودم سر تایم هم رفتم تو سایتش همش بسته بود و باز میشد میزد ناموجود

یا هم یهو سبد کالات خالی میشد😑😑

فقط بازارگرمی

متاسفم واقعا یه مشت دزد

اینجا ایرانه 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

من میخواستم از بلکه فراییدی خرید کنم  پس این کارو نمی‌کنم جنسای جالبی هم نداشت  لباساش چنگی به دل نمی زد 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره موفق شدین یا نه 😅

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دیجی کالا باز بهتره یه مقدار گرون هست ولی اقساطی هم میشه خرید کرد

جنساش مطمئنه؟

میخوام سفارش بدم ، یه کم خرت و پرت 

ولی دو دل هستم

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

نه بابا

خب دیگه اپ ایرانی توقع چی دارین 

همین سایت بزور بالا میاد 

بعید نمیدونم اجناسش درجه یک هم باشن 

آنلاین خرید کردن اشتباه

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

جنساش مطمئنه؟میخوام سفارش بدم ، یه کم خرت و پرت ولی دو دل هستم

من چند ساله خرید میکنم ازش راضی ام ولی قشنگ بگرد هر چیزی که میخوای بخری برو نظرات کاربران رو بخون اگه اوکی بود بخر

اون هیچی بقیه اجناسش هیچکدوم باز نمیشدتازه نت من خیلی پرسرعت بود و سر ساعت تو سایتش بودکی پرشد دقیقا ...

کارکنان خوشون برمیدارن خخ

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم