2777
2789
عنوان

این تاپیک ذره ای اغراق نداره دخترا چشونه 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوا هوای پاییزی هست اش تقصیر اونه

فعلا و‌دود و کثافت از هوای پاییزی میباره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
با برادرم رفته بودم بیرون یه دختره رد شد رو به برادرم گفت وای لباتو بخورم😐متاسفانه امثال این بی خون ...

بشدتتت....

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای چند روز پیش با داداشم رفتیم کمی دور بزنیم 4 یا 5 تا دختر افتادن دنبالمون تهش ی جا یکیشون اومد جلو ب داداشم گفت آدرس بده هممون میایم خونتون هرشب یکی 😂دهنم باز مونده بود ب خدا  داداشم سرخ شد بیچاره

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

بله زیادن 

اینا نتیجه بی بند و باری و آزادی بیش از حد 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

وای چند روز پیش با داداشم رفتیم کمی دور بزنیم 4 یا 5 تا دختر افتادن دنبالمون تهش ی جا یکیشون اومد جل ...

بهشون میگفتی خب از یه زیر خواب  بیشتر از این نمیشه انتظار داشت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بله زیادن اینا نتیجه بی بند و باری و آزادی بیش از حد

بعله دقیقا تو همین سایت خیلی ها از نسل جدید اعتقاد دارن تو دوره ی دوستی رابطه ی جنسی داشته باش .چی میشه مگه .پسرا با همه هستن  .تو هم با همه باش آخرم خواستی ازدواج کنی بگو همینه که هست من دختر نیستم .خودتو بخواد که ازدواج می‌کنه قبولم نکنه معلومه لاشیه 🤣🤣😏😏توجیه عده ی زیادی هرزه ی مدرن 

بهشون میگفتی خب از یه زیر خواب بیشتر از این نمیشه انتظار داشت

اصلا نمیتونستم حرف بزنم فقط داداشم گفت برو خانم خجالت بکش و فرار کردیم 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

اصلا نمیتونستم حرف بزنم فقط داداشم گفت برو خانم خجالت بکش و فرار کردیم

اوعوم .حق داری