2777
2789
عنوان

یعنی کی باورش میشه😞

647 بازدید | 33 پست

دیروز خانم دوست شوهرم بهم زنگ زد(البته رو خط شوهرم زنگید چون خط خودم یکطرفه شده فقط از شمارش واسه تلگرامو واتساپ استفاده میکنم و یه سیم کارت جدید گذاشتم) گفت خانم اونیکی دوست شوهرم زنگ زده فردا شب شام دعوت شدیم خونه اشون. خانمه ما روهم دعوت کرده چون خطم یک طرفه شده نتونسته ز بزنه خط جدیدمو هم نداشته دیگه گفت من به شما بگم( در صورتیکه شوهرش میتونست بزنگه به شوهرم ولی نزد. فقط به این خانمه گفت و اونم پیغامشو رسوند) منم بهش گفتم نمیشه چون به ما زنگ نزده نمیایم. اینم اصرار که بیاین بریم دعوت کرده دیگه شماره تو نداشته...  با اصرارش قبول کردن...منم ظهر ناهار نخوردم که شب زیاد سنگین نشم😑😑 رفتیم خونشون تقریبا طرفای ۹.۵ شده بود. اولش چای و شیرینی تعارف کرد بعدشم میوه😕منم منتظر شام بودم ولی نه بویی اومد نه غذایی رو اجاق بود😐😐 ما هم منتظر موندیم تا ۱۲ دیگه مطمئن شدیم هیچ خبری نیس😞😞 از گشنگی مرده بودم😞 بعدش چهار تایی رفتیم جیگرکی 😐 یعنی هنوز هنگم چرا اینکارو کرده آخه شوهرامون دوستای دوران ابتدایی هستن... و اینکه اونا هرجا دعوتشون کنیم میان و تا حالا اصلا اینجور نبودن برام عجیب بود نکبتا کارشون زشت بود😕 ولی ما بعدش کلی خندیدیم که چقد ضایع شدیم

چه ریلکس بوده😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۱۲ تازه بردنتون جیگر بهتون دارن😐

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

تازه ببین

چقددددددد صاحب خونه از دستتون حرص خورده

ک چرا نمیرید خونه هاتون

ک خودشون بشینن شامشونو بخورن 😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ساعت ۱۲ تازه بردنتون جیگر بهتون دارن😐

اشتباه فهمیدم حله آقا 😉

در اصل بعد از شام دعوت شدین واسه دوره همی اما اشتباه فهمیدینو و شام رفتین😃😃😃😃

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔