2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده دوستان

57 بازدید | 9 پست

من داییم دوسال پیش فوت کرده چون رفت و آمد نداشتیم بچه هامون اصلا ندیده دیشب خوابشو دیدم خواب بود بیدارش کردم گفتم دایی اینم دخترام فقط نگاه کرد هیچی نگفت نه غمگین بود نه ناراحت

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

• امام صادق (ع): دیدن دایی در خواب نشانه‌ی در زندگی است. اگر دایی فوت شده باشد و آرام دیده شود، می‌تواند بیانگر آرامش روح او و رضایت از وضعیت شما باشد.
  • ابن سیرین: دیدن خویشاوند فوت‌شده در خواب، نماد است. نگاه کردن بدون ناراحتی نشانه‌ی خیر و آرامش است.
  • منوچهر مطیعی: دیدن دایی فوت‌شده می‌تواند نشان‌دهنده‌ی باشد. اگر در خواب ناراحتی یا غم دیده نشود، تعبیر آن مثبت‌تر است و به معنای آرامش و پذیرش فقدان.
  • بیدار کردن دایی: این عمل در خواب می‌تواند نماد باشد.
  • معرفی فرزندان: نشان‌دهنده‌ی است. شاید ناخودآگاه می‌خواستید دایی را در جریان زندگی و فرزندان خود قرار دهید.
  • نگاه آرام بدون کلام: این حالت معمولاً نشانه‌ی است. اگر غم یا ناراحتی دیده نمی‌شود، تعبیر آن خیر و آرامش است.
  • امام صادق (ع): دیدن دایی در خواب نشانه‌ی در زندگی است. اگر دایی فوت شده باشد و آرام دیده شود، می‌تواند بیانگر آرامش روح او و رضایت از وضعیت شما باشد.
  • ابن سیرین: دیدن خویشاوند فوت‌شده در خواب، نماد است. نگاه کردن بدون ناراحتی نشانه‌ی خیر و آرامش است.
  • منوچهر مطیعی: دیدن دایی فوت‌شده می‌تواند نشان‌دهنده‌ی باشد. اگر در خواب ناراحتی یا غم دیده نشود، تعبیر آن مثبت‌تر است و به معنای آرامش و پذیرش فقدان.
  • بیدار کردن دایی: این عمل در خواب می‌تواند نماد باشد.
  • معرفی فرزندان: نشان‌دهنده‌ی است. شاید ناخودآگاه می‌خواستید دایی را در جریان زندگی و فرزندان خود قرار دهید.
  • نگاه آرام بدون کلام: این حالت معمولاً نشانه‌ی است. اگر غم یا ناراحتی دیده نمی‌شود، تعبیر آن خیر و آرامش است.
شاید بخاطر این ک چون خودتون از قبل رفت امد نداشتین و حتما ک حسرت گذشته را میخوری؟

آره صد در صد من قبل فوتش هم یکی دوبار دیدمش حتی به بار تلفنی حرف زدیم که می‌گفت آره به معصوم زنش گفته به چند روز بریم پیش مهسا حال و هوا مون عوض بشه غریبه که نیس مهسا کوچولو خودمون 😭😭

اما طفلی شرایط زندگیشو دوست نداشت آمده بود همه رو بترسونه قرص برنج نصفه خورده بود که تو بیمارستان تموم کرد داییم افسردگی داشت

امام صادق (ع): دیدن دایی در خواب نشانه‌ی در زندگی است. اگر دایی فوت شده باشد و آرام دیده شود، می‌تو ...

مرسی ممنونم لطف کردی

آره صد در صد من قبل فوتش هم یکی دوبار دیدمش حتی به بار تلفنی حرف زدیم که می‌گفت آره به معصوم زنش گفت ...

اخی روحش شاد خدا بهتون صبر بده 

هوای زن و بچش داشته باشین شاید کمتر بتونید حسرت گذشته را بخورید

اخی روحش شاد خدا بهتون صبر بده هوای زن و بچش داشته باشین شاید کمتر بتونید حسرت گذشته را بخورید

دایی بزرگم هواشونو داره خدا رو شکر