2777
2789
عنوان

قبلا رژیم میگرفتم به شصت و نه که می‌رسیدم شکمم تخت میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا خوش به حالم؟؟؟ من ۶۹ هستم و کلی شکم پهلو دارم آب نمیشه.. میترسم ۴۰ کیلو شم و باز آب نشن

اره متاسفانه همینه هر چی ام لاغر بشیم شکم میمونه سر جاش من خیلی ام ورزش میکنم نمی‌دونم چرا آب نمیشه ، عنوانتو خوندم گفتم خوشبحالت

می‌دونم چی میگی .انگار همون بد فرمی رو آدم داره ولی تو سایز کمتر.ولی باشگاه کمک می‌کنه منم می‌خوام ا ...

باشگاه بدنسازی میری یا چربی سوزی؟؟؟  تو خونه چه ورزشی کنم چیزی سراغ داری واسم بگی ببینم

دقیقا منم کیست دارم خوب هم نمیشه

دارو چی خوردی برا کیست؟ 

دمنوش امتحان کردی؟

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

اره متاسفانه همینه هر چی ام لاغر بشیم شکم میمونه سر جاش من خیلی ام ورزش میکنم نمی‌دونم چرا آب نمیشه ...

باشگاه میری یا تو خونه؟؟؟ شمام دوتا زاییدی؟ واقعا بچه تر میزنه به اندام مادر

باشگاه بدنسازی میری یا چربی سوزی؟؟؟ تو خونه چه ورزشی کنم چیزی سراغ داری واسم بگی ببینم

راستش من قبلاً ایروبیک میرفتم ولی الان دلم میخواد برم بدنسازی ورزش تو خونه حرفه ای بلد نیستم ولی خیلیا تو همین سایت دیدم برنامه آنلاین ورزش در خانه میگیرن ولی خودم نه تو خونه در حد حلقه و همون حرکات ایروبیک فقط انجام میدم

یه مدت ال دی و متفورمین ، ویتامین ای و یه داروی دیگه که دکتر داد اما آنقدر عوارض دادن بهم که ولشون ک ...

این دستور یکی از نی نی سایتی ها بود من باهاش نتیجه گرفتم اول تحقیق کنید بعد استفاده کن

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

باشگاه میری یا تو خونه؟؟؟ شمام دوتا زاییدی؟ واقعا بچه تر میزنه به اندام مادر

اره دقیقا اندام آدم خراب میشه من از پنجاه کیلو آنقدر وزنم زیاد شده ، قبلا باشگاه میرفتم الان تجهیزات خریدم خودم تو خونه همون ورزشهایی که مربی گفته رو انجام میدم 

کربوهیدرات دریافنیتو کم کن شکم بزرگ از کربوهیدراته مثلا نون برنج ماکارونی حتی بعضی میوه ها کربوهیدرات بالایی دارن گوگل کن محاسبه کربوهیدرات روزانه سن و قد و وزنتو وارد کن بهت میگه چقدر باید باشه دریافتیت بعدشم مانکن رونصب کن  اونجا غذای روزانتو که بزنی درآخر کربوهیدراتتو میبینی که چقدره

لایک نکن پدر بیامرز