2777
2789
دخانیات از زمان شاه وزوزک بوده لو لول کیلو چند.

الان هر چی از زمان شاه باشه خیلی خوبه؟ بدتر شد که🤣🤣🤣🤣🤣

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن منظورم این بود دخانیات از قدیم بوده.چیزی نیس ک از مد بیوفته

چی بگم

الان ورزش و سبک زندگی سالم مده بنظرم

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

چی بگمالان ورزش و سبک زندگی سالم مده بنظرم

خب دیگ شما داری میگی مد.من میگم قلیون رو خط مد نیس همیشه حس.ورزشم ببخشید بلانسبت یسری فقط برا لاشی بازی میرن باشگاه واس مردو زنای هرزع بدن درست کنن

سیگار ک چندش ترین و حال بهم زن ترین چیزیه ک ب عمرم دیدم بوش بخوره ب دماغم تنفسم قطع میشه ولی قلیون ک ...

تو خونه ی ما ممنوعه همشون 

جایی هم برم سیگار و قلیون بکشن میرم 

از دود متنفرم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شوهر من هروز میکشه ولی خونه ن.بیرون منم گاهی

همسر من دست به سیگار بزنه بیست و چهار ساعت نشده درخواست طلاق رو‌ دریافت میکنه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم بالا گفتم از سیگار متنفرم بوش بهم بخوره نفسم قطع میشه.قلیونو داریم میگیم ما.

قلیون . سیگار . ویپ 

فرقی نداره 

اگه دلش خواست میتونه استفاده کنه 

ولی منم جدا میشم ازش 

قلیون . سیگار . ویپ فرقی نداره اگه دلش خواست میتونه استفاده کنه ولی منم جدا میشم ازش

خب این نظر شماس.سیگار اعتیاد شدید داره ولی قلیون اصلن و ابدن بعدشم.کسی کبخواد کاریو انجام بده میده اینجوری فقط ی دروغگو بار میاری از شوهرت این همه سخت گیری اخرش باعث میشه حتی شوهرت شیشه ام بکشه.شل کن یکم

خب این نظر شماس.سیگار اعتیاد شدید داره ولی قلیون اصلن و ابدن بعدشم.کسی کبخواد کاریو انجام بده میده ا ...

خب نظر منه دیگه

نگفتم یکی دیگه هم همچین نظری داشته باشه 

همسر من آدم دروغگویی نیست . پسربچه ی تازه بالغ هم نیست. بخواد کاری کنه خیلی رک میگه میخوام انجام بدم . منم ببو و اسکل نیستم کسی بخواد دورم بزنه و نفهمم 

پس هردو مثل دو تا آدم بالغ و محترم ، منفعت زندگی مشترکمونو در نظر میگیریم و پا روی خط قرمز هم نمیذاریم تا لازم نباشه طرف مقابل تصمیمی بگیره که تاوان بدی داشته باشه 

به همین قشنگی و شیکی