2777
2789
عنوان

شماهایی ک وسواس ندارید خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 73 پست
خب باید درمان‌ کنی حالا اون بگه تو بخاطر حرف اون زجر بکشی خوبه در هرصورت میگه

پول نمیده لامصب اونقدی تو فشارم هی گند پشت گند بالا میاره تاوانشو من بچم باید بدیم خانوادمم پشتم نیستن طلاق بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم ولی رایگان وجود نداره ما کدوم شهرین الان دیگ بیمه ام تاثیری ندارع

ما کرمان هستیم 

بیمارستان تامین اجتماعی کلا رایگان هست برای بیمه تامین دار ها داروهاش هم رایگانه

ما کرمان هستیم بیمارستان تامین اجتماعی کلا رایگان هست برای بیمه تامین دار ها داروهاش هم رایگانه

شهرما هیچی رایگان نیس الانم مطب دکتر ک میری هزینه ویزیت با بیمه و بدون بیمه توفیری نداره در حد دو هزار تومن

قبلن میرفتم دارو داد مث جنازه فقط میخوابیدم

به دکترت بگو دارو رو عوض کنه یا کلا یه دکتر بهتر برو 

من از تو بدتررررر بودممم

یه نفر رو هم میشناسم اصلا از شدت وسواسش بگم حتما فکر میکنید دروغ میگم 

باید تو گینس ثبت میشد 

الان کاملا نرماله با دارو درمانی 

خودت رو نجات بدههههه 

و ذخایر آب کشور رو هم به فاااا...ک ندهههه

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

منم وسواسم ولی من لذت میبرم از تمیزی رنجی نیست که

از اینک دوتا ظرفو ساعت ها بشورم  ازاینک بعد دست زدن ب هر وسیله خونه ده دقیقه دستامو بشورم از اینک ی حموم ساده ام ی ساعت زمان ببره ازاینک هر چن دقه یبار کل خونه رو با وسایلاش چک کنم ازاینک مدام مرور کنم چیکار کردم نکردم.ازاینک قبل بیرون رفتن صدبار خونه رو چک کنم و کارای روزمزه رو یادداشت کنم خستم دیسک کمر خار پاشنه و هزار کوفتو زهرمار گرفتم با ی شوهر پلشت کثیف.دیگ حتی وقتی نمیمونه ک بخوام بخودم برسم مستاجری بی پولی شوهر خیانت کارو مریض.افسردگی دو قطبی ام دارم 

سلام وسواس همون وسوسه هست از جانب شیطانه

اعوذ و بسم الله

این ذکر را زیاد بگو

و سوره ناس زیاد بخون به اطرافت فوت کن

به خود وسوسه و وسواس هم محل نده اهمیت نده هر وسواسی که باشه محل نده 

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم  را مرتب بخون به خودت و اطرافت فوت کن

عزیزم هی تکرار نکن افسردگی دو قطبی دارم اولا شما درقبال بچتون مسئولید پس برو دکتر حتما و تاکید کن بچه داری دارو خواب اور نده دوما به شوهرت نکو قرص میخوری سوما حتما داروی گیاهی هم مصرف کن اگر در توانت نیست پادکست گوش کن و خودتو مشغول یه هنری کن وگرنه شوهرم کثیف و کثافط و منم حق طلاق ندارم و فلان وقت و جون و عمرتو میگیره برای خودت و دخترت زندگی کن

عزیزم هی تکرار نکن افسردگی دو قطبی دارم اولا شما درقبال بچتون مسئولید پس برو دکتر حتما و تاکید کن بچ ...

چرا تکرار نکنم حقیقته خب حق طلاق دارم اتفاقن.ولی کسی ک حمایت کنه ندارم.با کدوم پول برم هرکی جای من بود خودکشی میکرد