2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین🤔🤔

77 بازدید | 9 پست

راستش اولش ناراحت شدم ولی بعدش گفتم برات مهم نباشه بیخیالش

ما عقدیم

مثلا من با بابام اینا برم خونه ی داییم از شوهرم سراغی نگیرم میگه تو منو فراموش کردی

ولی امشب از ساعت۷رفتن خونه ی داداشش با خواهرش و اینا تا ۲شب

فقط یبار گفت داریم بازی میکنیم همین سراغی نگرفت

چون نخواستم زهرش کنم هیچی نگفتم 

منم بخاطر این نرفتم جاریم الان دوبار همرو دعوت کرده جز من اصلا منو بعد عقدم دعوت نکرد منم کلا خونشون نرفتم تاحالا بی دعوتم نمیرم ولی چون شوهرم و برادرشوهرم باهم خوبن دخالتی نمیکنم تو رفت امدش

از طرفی میگم حق دارم

باز میگم اونم حق داره نباید ادم سمی باشم غر بزنم

نمیدونم واقعا

💍♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم ناراحت میشدم ولی حتما با همسرم صحبت میکردم و دلیل ناراحتیمو میگفتم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

تو دوران نامزدی از شوهرم دور بودم ( شوهرم تهران بود )

ماهی چند روز میومد شهر من ، که هم به من سر بزنه هم فامیلش ، ولی امان از وقتیکه پیش فامیلش میرفت 

دیگه هیچ خبری ازش نمیشد. اینقدر ناراحت میشدم که این چرا ماهی ی بار میاد به من ۱ روز سر میزنه روز بعدش ازش خبری نیست‌..

الان که باهاش ازدواج کردم میفهمم که توی جمع دوست نداره این حسو به بقیه بده که انگار بهشون اهمیت نمیده ، از طرفی بس فامیلشو دوست داره دوستداره از لحظه لحظه تایمش استفاده کنه

سخت نگیر دختر . اوکیه

ارزو های بزرگ ،