2777
2789
خب الان اینا چه ربطی به ناخن کاشتن داره؟

طهارت برای پاکی باطنیه نه ظاهری

بدن طهارت نداشته باشه انرژی منفی جذب می‌کنه

اجنه رو به خودش جذب می‌کنه 

نجاست انرژی منفی سنگینی میاره

بازخورد دانید...

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیربا هر بار پریود بدن نجس میشهبعد پریود با غسل پاک میشه وقتی ناخن کاشته باشی غسل انجام نمیشه

ممنون از اطلاعاتتون ولی پریود یک امر طبیعی و یک چرخه کاملا عادی در بدن انسان هست که در همه اتفاق می افته و خدا قرارش داده که این یعنی شما با پریود شدن نجس نمیشی بلکه این طبیعت شما و نشانه سلامت بدن شماست😊😊

ممنون از اطلاعاتتون ولی پریود یک امر طبیعی و یک چرخه کاملا عادی در بدن انسان هست که در همه اتفاق می ...

بله عزیز من

ادرار هم یه امر طبیعی و نشونه سلامت سیستم گوارشه 

و نجس هم هست 

بعد تموم شدن ادرار هم باید خودت رو بشوری 

حالا برای زن ها راحت تره و فقط عین نجاست رو پاک میکنی، اما چون سیستم مرد ها متفاوته (معذرت می‌خوام اینقدر رک گفتم) طهارت مردها بعد ادرار احکامش پیچیده‌تره و چند مرحله داره

موی زائد هم طبیعیه و تو تمام انسان‌ها هست، اما ما شیوه میکنیم بخاطر بهداشت. هرچیزی که به طور طبیعی اتفاق افتاد دلیل نمیشه بذاریم همون طور که هست باقی بمونه. برای سلامتی خودمون هم به بهداشت جسم باید اهمیت بدیم هم بهداشت روح و انرژی اطرافمون

طهارت برای پاکی باطنیه نه ظاهریبدن طهارت نداشته باشه انرژی منفی جذب می‌کنهاجنه رو به خودش جذب می‌کنه ...

شاید بخاطر اینه ک اعتقاد شما اینه همیچن حس و فکری دارین ولی ماها ک ناخن میزاریم خیلی ام بهمون حس خوب و مثبت و تمیزی میده

بله عزیز منادرار هم یه امر طبیعی و نشونه سلامت سیستم گوارشه و نجس هم هست بعد تموم شدن ادرار هم باید ...

عزیزم تا قیامت هم بگی و مثال بزنی اینا قانع نمیشن و مغزشون و روحشون رو با جهل پر کردن 

ان شالله وقتی از دنیا رفتن چشمشون باز میشه و میفهمن که دیگه خیلی دیره 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

اوکی ادامه بده به حس های خوب کاذبت

شما به امر به معروف اعتقاد داری عزیزم؟

امر به معروف برای این واجب شده که مردم نسبت به همدیگه دلسوزی داشته باشن و دلشون خیر و صلاح هم رو بخواد 

وقتی دیدی یه نفر داره راه اشتباهی رو می‌ره که به ضرر خودشه از سر محبت و خیرخواهی دستش رو بگیری و بهش بگی این یکی راه رو بری برات بهتره

میفهمم بعضی وقتا آدم خسته میشه

اما وقتی امر به معروف رو انجام بدیم قبل اینکه درونمون احساس محبت و خیرخواهی خواهرانه نسبت به مخاطبمون فعال نکرده باشیم جواب نمیده عزیز من...

خانما هرکس اعتقاداتی خودش داره 

ممکنه کسی به چیزی که شما اعتقاد دارین باور نداشته باشه 

دلیل نمیشه بخواییم اعتقادت خودمون اجبار کنیم به بقیه وقتی قبول نکردیم بگیم‌ جهل 

از عنوان تایپک معلوم بود موضوع درباره چیه اگر شما مخالف ناخن گذاشتن هستن دلیلی نداره بیاین توی این تایپک 

چون موضوع تایپک چیزی که راجبش نظر خواسته شده کاملا مشخص 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...