2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید در حال ترک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست
ینی دیگه اون آدم سابق نمیشه؟

فرقی نمیکنه ولی همین ک میدونی هر آن ممکنه برگرده سمت مواد (ک قطعا برمیگرده) یه آب خوش از گلوت پایین نمیره. بگرد دنبال یه ادم سالم قربونت اگ زندگی نرمال میخوای

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

فرقی نمیکنه ولی همین ک میدونی هر آن ممکنه برگرده سمت مواد (ک قطعا برمیگرده) یه آب خوش از گلوت پایین ...

خیلی آدم عاقلیه بر نمیگرده سمتش 

فقط میخوام بدونم اون آدم سابق میشه یا نه 

چقد طول میکشه😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سال اعتیاد داشت؟

دقیق نمی‌دونم چون برادرشوهرمه و من زیاد ازین چیزانمیپرسم شوهرم ناراحت نشه.ولی پیشنهاد میکنم حتما یه مشاوره بگیر حالا حضوری هم نرفتی تلفنی یا اینترنتی مشاوره بگیر شرایط و توضیح بده بعد جدی به رابطه ت فکرکن عزیزم

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

خیلی آدم عاقلیه بر نمیگرده سمتش فقط میخوام بدونم اون آدم سابق میشه یا نه چقد طول میکشه😭

همه معتادا عاقل و فهمیدن یه اصطلاح هست ک میگن از مرامشون ک درگیر اعتیاد میشن ولی متاسفانه همیشه احتمال برگشتش هست .من ادم دیدم بعد ۱۸ سال پاکی برگشته. حالا بازم هرجور خودت میدونی عزیزم ببخشید ک سعی کردم منصرفت کنم از این راه .امیدوارم هرچه زودتر خوب بشید باهم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️