2777
2789

منم یه ماهه باردارم میخام سق.ط کنم ...هم میترسم هم از الان افسرده شدم.هم دلم برا بچه بیگناه میسوزه هم شرایطشو ندارم...قربونه حکمت خدا برم به کسی که آرزی بچه داره بچه نمیده به من که دوتاهم دختر دارم هی هی هی بچه میده.جلوگیری هم فایده نداره بالاخره باردار میشم

دل قوی دار خواهر گلمانشالله قدمش خیر و مبارک باشه جبران شه سختیهایی که کشیدی

انشالله عزیزم انشالله شما هم هرچی از خدا میخوای اگه به صلاحته بهتریشنو بهت بده خواهر

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه ماهه باردارم میخام سق.ط کنم ...هم میترسم هم از الان افسرده شدم.هم دلم برا بچه بیگناه میسوزه ه ...

الان که اومده راضی باش به رضای خدا

منم یک تجربه سقط عمد داشتم تا سال اول خیلی حالم بد بود شبا خوابشو میدیدم

هنوز که هنوزه احساس گناه آزارم میده فکر کنم تا زنده م یادم نره چه اشتباهی کردم

الان که اومده راضی باش به رضای خدا منم یک تجربه سقط عمد داشتم تا سال اول خیلی حالم بد بود شبا خوابش ...

منم سقط عمد قبلا داشتم.خیلییییی هم بد بود.دست دست کردم بزرگ شد سه ماه و خورده ای بود.جنین کامل کامل بود

هنوز جلو چشممه ولی الانم نمیتونم نگه دارم.

خیلی فکر کردم نمیتونم...

قربونه خدا برم...هم جونم میره هم روانم...

منم یه ماهه باردارم میخام سق.ط کنم ...هم میترسم هم از الان افسرده شدم.هم دلم برا بچه بیگناه میسوزه ه ...

اینو نگو عزیزم بچه ناخواسته مهر و وفاش بیشتر خدا رو شکر کن که بهت بچه میده من یه سقط داشتم ۱۰ ماه پیش تا الان داغونم میدونم مقصر من نبودم ولی خدا میدونه از درون مردم میتونی نگهش دار