2777
2789
عنوان

برم بگم بسه صدا ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه با سه تا بچه معلومه چی میشه گفتنم فایده نداره خودت بچه دار بشی میفهمی اونم سه تااااا اصلا قابل ...

خب چرا ۳ تا زاییده نمیتونه کنترلش کنه

بقیه وظیفه ندارن بچه اونو تحمل کنن 

She is working on a bio…

خب چرا ۳ تا زاییده نمیتونه کنترلش کنهبقیه وظیفه ندارن بچه اونو تحمل کنن

بچه ان بحث کنترل نیست معلومه خودت بچه نداری ولی قبول دارم حداقل باید خونه ویلایی بگیرن آپارتمان بقیه ذو اذیت میکنه واقعا 

سلام من بیشتر از گوشی خواب استفاده میکنم صدا رو کمتر از نصف می‌کنه گوشی از این استخری ها گوشگیر استخر از دارو خانه خریدم موقع خواب استفاده میکنم 

توی خونه هوا کش نصب کردم صدا نمیاد خیلی ضعیف

شاید کمکی کرده باشم قشنگم امتحان کن

لااف از سخن چو در توان زد- آن خشت بود که پر توان زد  یکدسته گل دماغ پرور از خرمن صد گیاه،بهتر
دیگه با سه تا بچه معلومه چی میشه گفتنم فایده نداره خودت بچه دار بشی میفهمی اونم سه تااااا اصلا قابل ...

این حرف توهین به بچه هاتونه.بچه هشت ساله کاملا میفهمه نفهم که نیست.اگر پدر و مادر ساعت خوابشونو تنظیم کنن بچه هم این‌ساعت بیدار نیست.به چی یاد گرفتید خودت بچه دار بشی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

سلام من بیشتر از گوشی خواب استفاده میکنم صدا رو کمتر از نصف می‌کنه گوشی از این استخری ها گوشگیر استخ ...

مرسی 

شما صبورین 

مامان بابام هم صبورن صداشون در نمیاد 

متاسفانه یا خوشبختانه من ذره ای صبور نیستم 

She is working on a bio…

مشکل اینه من فکر نکنم بتونه این بچه ها رو ساکت کنه

من اوایل ازدواج همین مشکل داشتم البته صاحبخانه بود واحد بالای ما، یه روز که صاحبخانه در ورودی دیدم خواستم بیاد خونه ببینه به بهانه مشکل، وقتی وارد شد کامل صدای بچه هاش و حتی زنش می شنید و تاپ تاپ دویدنشون، گفتم هر روز همینجور صدا میاد اگر که رفع میشه که هیچ وگرنه لطف کنید یه مشتری پیدا کنید ما جابه جا میشیم، دیگه صداها قطع شد

مجردم من تک فرزندم پیش مامان بابام هستم

خب حق داری واقعا سخته ، البته تربیت درستم بی تاثیر نیست ولی در کل بچه های اون سن چندان قابل کنترل نیستن دیگه راستش باید عادت کنی چون هر چی حساسیت نشون بدی برا خودت سختتر میشه 

مرسی شما صبورین مامان بابام هم صبورن صداشون در نمیاد متاسفانه یا خوشبختانه من ذره ای صبور نیستم

من صبور نیستم زیاد این راه امتحان کردم خوبه

لااف از سخن چو در توان زد- آن خشت بود که پر توان زد  یکدسته گل دماغ پرور از خرمن صد گیاه،بهتر