2777
2789
عنوان

برم بگم بسه صدا ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 49 پست

چند روز صبوری کن کامل مستقر بشن اگر ادامه دار شد اون وقت اعتراض کنین، هم سن بچه ها جوری هست که ورجه وورجه زیاد دارن هم تازه جابه جا شدن هیجان دارن، شاید هم آپارتمان نشین نبودن، از طریق مدیر ساختمون اعتراض کنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره برو بگو، ماهم یه همسایه داریم ساعت ۵ صبح پسرشو میزنه ساعت ۲ شب میزنه خواب نداریم به خدا از دست ا ...

یکی نیست بگه ما خودمون حوصله بچه نداریم بعد بچه شما رو تحمل کنیم 

She is working on a bio…

یکم صبوری کنید فعلا

تازه نقل مکان کردن. بعدم واقعا کنترل سه تا بچه سخته. البته شما هم حرفتون کاملا بر حقه. 

اگر دیدین واقعا باعث سلب آسایش‌تون شده یا به مدیر ساحتمون بگین یا محترمانه بدون گارد به خودشون بکین

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چند روز صبوری کن کامل مستقر بشن اگر ادامه دار شد اون وقت اعتراض کنین، هم سن بچه ها جوری هست که ورجه ...

مشکل اینه من فکر نکنم بتونه این بچه ها رو ساکت کنه 

She is working on a bio…

اسی هر طبقه چند واحده ؟ کاش هممون خونه ویلایی بخریم بخدا سخته ماهم الان تو راهرو دارن حرف میزنن

دقیقا ماهم زندگی نداریم 

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

مشکل اینجاست فکر نکنم درست شن😭😭😭۳ تا بچه رو چطور می‌خواد خفه کنه😭

من بودم نمیگفتم.یه هفته صبر کن.اگر نشد بعد به مدیرتون بگو.من خودم خیلی حساسم به سر و صدا ولی میدونم که نیار به گفتن هم نیست چون اگر کسی فهمیده باشه خودش رعایت میکنه لازم نیست بهش بگی اگر بگی هم تاثیری نداره اعصابتم میریزه بهم.من همسایه بالایی بغل بالایی کناریمون زیاد سر و صدا دارن.وقتی یک تصف شب مبل میکشن رو زمین از بیشعوری دیگه میفهمه زیرش یه خانوادن که خوابن.من گوشگیر میزارم ولی چون هوا رد و بدل نمیشه گاهی تو خواب عمیق نفسم تنگ‌میشه.یکی دو بار همسر گفته یکم رعایت کنید انگار گاو.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟