2777
2789

شهید احمد پلارک نذر نمک شون حرف نداره یعنی هرکی دیدم من جمله خودم حاجت گرفتیم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک نذر کنم فقط؟

نه عزیزم سه تا جمعه می‌خواد 

جمعه اول ۱۵۰ تا صلوات 

جمعه دوم ۱۵۰ تا نمک 

جمعه سوم حاجت روایی إن‌شاءلله 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

شهید نوید 

صفری وشهید جهنیاری سرچ کن اینترنت که چکار کنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
فردا میتونم شروع کنم؟

آره عزیزم 

حتما باید نمک ها ۱۵۰ تا باشن؟

آره از این نمک کوچولو ها بگیر که قیمتی هم ندارن پلاستیک فروشی ها اکثرا دارن 

خب اون کوچیکارو به کی بدم کجا پخش کنم؟اخه خیلی کوچیکن

اصلا اشکال نداره به هرکی دوست داری پخش کن مزار شهدایی مسجدی اصلا فرقی نمیکنه