2777
2789
عنوان

سرای طلای ایرانیان

164 بازدید | 14 پست

سایت سرای طلای ایرانیان وام میده معتبره؟وام بگیرم ازش؟

میترسم حروم خوری و دزدی باشه یا کسی گرفته اصلا میشناسید؟

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وامش بایدطلابگیری یاپول نقد.؟شرایطش و میگی؟!

زده وام های مختلف داره بانوان مستقل کار آفرینی خرید طلا و فلان ..

وامش بایدطلابگیری یاپول نقد.؟شرایطش و میگی؟!

نمی‌دونم معتبره یانه میترسم پول دزدی چیزی بریزن به حساب هنوز مدارک بارگزاری نکردم نمی‌دونم انجام بدم یانه

نمی‌دونم معتبره یانه میترسم پول دزدی چیزی بریزن به حساب هنوز مدارک بارگزاری نکردم نمی‌دونم انجام بدم ...

گوگل سرچ کن چیزای خوبی نمیگن...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

آره میگن بهشون گفتن پول بدید اول اینا به منم زنگ زدن اینو گفتم گفتم نه پول نمیدم بعد سایت دیدم انگار نیاز نیست اول پول بدیم نمیدونم اگه هیچ پولی ندم که دزدی نیست اگه گفتن پول بدید دزدی هست

گفت برای وام ۵تومن پول بده گفتم نمیدم هروقت وام دادین از وام کم کنید پولو

اعتمادنکن ب هیچ وجه...

نه اصلا برم از پاسارگاد وام بگیرم بهتره 😂😂وام از خود بانک مبلغ کم ولی مطمعن

سلام

بخاطر این موضوع الان توی سایت نی نی ثبت نام کردم.

به منم زنگ زد آقای جوان منم سایتش رفتم و دیدم انواع وام داره.

با منم تماس گرفتن یه آقای خوش سر زبان جوان دفعه بعد خانم جوانی تماس گرفت با شماره های تلفن ثابت و رند هم تماس میگیرند با عنوان همین عنوان سرای طلا ایرانیان گفتند مدارک ارسال کنم که بتونم مبلغ زیاد رو تحویل بگیرم. مبلغ ۴۰۰ میلیون وام.

بعد از اینکه مدارک ارسال کردم روی سایت شون مجبورم کردند که براشون پول واریز کنم که مبلغ وام به عنوان وام خرید کالا مبلغ ۴۰۰ واریز کنند برای جهیزیه. وام خودرو هم داشتند همین سرای طلای ایرانیان. متاسفانه مبلغ ۳۰ میلیون از من گرفتند و کلاهبرداری شد. الان در مراحل شکایت هستم هم از طریق پلیس فتا و هم از طریق قضایی در حال پیگیری شکایت هستم. میدونم که موفق میشم پیداشون میکنم. همه شون رو.

با عنوان شرکت های مختلف فعالیت میکنند و سایتشون ظاهرش موجه هست. یارو تو که تلفن صحبت میکرد خودشون الکی موجه و مذهبی نشون میدند در صورتی که در واقعیت اینجوری نیستند. خیلی مراقب باش بلایی که سر من اومد و این مبلغ زیاد همین امسال ازم گرفتند.

خیلی دقت کن سرت کلاه نره از ما گفتن بود. اکثر این وام ها کلاهبرداری با اینکه میدونستم نمیدونم چرا اینقدر سادگی کردم. مثل چی پشیمونم

سلامبخاطر این موضوع الان توی سایت نی نی ثبت نام کردم.به منم زنگ زد آقای جوان منم سایتش رفتم و دیدم ا ...

نباید پول میدادی بهشون من ندادم ولی یه سایتی دارن انگار فقط مدارک باید بارگزاری کنیم اونم نمیدونم واقعیه یانه

سلامبخاطر این موضوع الان توی سایت نی نی ثبت نام کردم.به منم زنگ زد آقای جوان منم سایتش رفتم و دیدم ا ...

الان عکس میزارم ببین

گشنم سایتشونو پیدا نکردم تبلیغ بوده توی صفحه اصلی بود نبومد الان هرچی سرچ کردم