2777
2789
عنوان

شما دخترا پدراتون بهتون پول میده

247 بازدید | 14 پست

؟ 

من ازش میخوام چهارتا کتاب بخرم نمیده هیچ پولی هم بهم نمیده لوازم ارایشی یا هر چند یک بار لباس بخرم هیچی بهم نمیده ماه پیش هزار تومنم بهم نداد

الان بهش گفتم که خودت گفتی ماه بعد پول میگیرم میدی گفت نمیدم هر وقت پول اجاره خونه گرفتم دیشب پول دادن امروز بهش گفتم فحشم داد بعدم دعوا کردم باهاش چقدرم گریه کردم  

بعد نیم ساعت خالم زنگ زد اره دخترم داره درس میخونه !!! چه دروغی پول کتاب بهم نمیده میگه برو با همون دیپملت کارکن بعد به بقیه میگه درس میخونم به عمم چند روز پیش همینو گفت نمیگه به بقیه که من یه دخترم میگم بره کار کنه!

الانم دندونم معلوم نیست پوسیده یا شکسته درد میکنه توش خالی شده 

من چقدر بدبختم 😭 خدا منو بکش راحتم کن دیگه نمی خوام نفس بکشم

...

اصلا پول نمیگیرم

۴ساله

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوام بگم من هیچی نمی خرم 

بعد این ادم میره برای فقیر فقرا نوشابه میخره غذا میخره یا درست میکنه 

بعد من ازش برای خودم میخوام نمیده میگه بدهکارم

برای بقیه داره فکر میکنه اگه به بقیه بده خدا شفاش میده

بعد تمیز کردن راه پله ها چند روز قبل دیدم یک کیسه پر از اشغال آبمیوه و کیک گذاشته تو انباری 

بعد من میگم بهش حالم خوب نیست ....

...

نه تنها بهم پول نمیده، از زمانی که شاغل شدم، ماهی دو میلیون هم براش واریز می کنم😆 اون موقعی که بیکار بودم هم بهم پول نمیداد. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

پول میده بابام ولی برای چیزای خیلی واجب ، ینی وظیفشه تامین کنه دیگ بالاخره بچه اورده باید جورشو بکشه تا بزرگ شه

به نظرم باید با بابات بری مشاور 

مامانت کجاس؟اون ازش برات پول نمیگیره ؟

خدایا بسهه دیگهههه ...

استارتر عزیزم

چند تا کتاب لازم داری؟

نمیتونی از پی دی اف بخونی؟

برا اینکه چشمات خسته نشه درسارو طوری بچین که بین هر دوتا درس پی دی اف، یه درسی که براش کتاب داری باشه

من سال کنکورم دو یه تا کتاب تستم پی دی اف بود

سخته

ولی نشدنی نیست

رشته ریاضی رو شروع کردی؟

همون تجربی که دیپلمشو داری و با درساش آشناتری برات بهتر نبود؟

چون هدفت که فرهنگیانه،رشته ریاضی برات یه انتخاب داره

ولی تجربی علاوه بر فرهنگیان شانس پیراپزشکی هارو هم داری