2777
2789

منم یه مدل فقط

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جا شنیدم آدما همون کارهایی که خدا گفته انجام بدن رو برداشتن مدرنیته کردن و فکر میکنن چه کشف بزرگی کردن....

مدیتیشن جای آرامشی که نماز خوندن میده رو گرفته...

فستینگ جای روزه گرفتن اومده....

خدا گفته مشر.روب حرامه چون ضررش از منفعتش بیشتره...الانیا برای اینکه بگن سبک زندگی سالم رو انتخاب کردیم نمیخورن....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه جا شنیدم آدما همون کارهایی که خدا گفته انجام بدن رو برداشتن مدرنیته کردن و فکر میکنن چه کشف بزرگی ...

کارما هم که همون چوب خداست

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چ روشی میرید

همین میخوابم هرچی گفتنو انجام میدم تمام

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

این روش منو خسته میکنه

من بعدش خوابم میاد

من صدا گوش میدم اکثرا با صدای حسین اورا و کانال شیوانا در تلگرام خیلی خوبن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )