2777
2789
عنوان

کسی جدیدا عصب کشی و روکش انجام داده

135 بازدید | 24 پست

خیلی اعصابم خرده یه دندون داشتم یه گوشش شکسته شده بود دکتر گفت عصب کشی داره حرفی از روکش نزد .حالا امروز که رفتم عصب کشی کرد گفت خیلی پوسیدگی داشت و باید روکش کنی حتما. عصب کشی ۵ تومن شد روکش گفت بین۳ یا ۴ تومن میشه خیلی هزینه ها زیاد شده .خدا لعنتشون کنه با این گرونی .تازه بجز این ۷ تا دندون خراب دیگه دارم 😭

منم امروز عصب کشی دندان ۶آسیاب داشتم پیشنهاد روکش داد اما هزینه روکش ندارم 

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه من چون دندون جلوم بود یه لایه کوچیک کامپوزیت هم زد روش 

چون رفیقم هم بود ۱۱ تومن گرفت 

سوووختم

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

از من گفت تا ۳یا ۴ ماه دیگه روکش نکنی ممکنه بشکنه

روکش کنی بهتره امروز یه زنه۵۰سالع دیدم همه دندوناش سفید وسالم هعی 

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر