2777
2789

کاش منم میتونستم یکم صورتم رو لاغر کنم

چاق نیستما 

ولی دوس دارم فقط صورتم استخونی تر بشه

خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوانه گندم بگیر از عطاری ها پودرش رو

دو سه ماه صبح به صبح بخور

خانم گل آی خانوم گل برام سخته تحمل🌸قدمات روی چشمم بیا به این ور پل؛به یادت که میفتم میلرزه دل و دستم ؛ هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم❤️🌼بهار وقتی بهاره که بوی تو رو داره وگرنه مثل هر سال خزون انتظاره🍂دلم امــــیدواره اگر چه گِله داره؛ که برگردی دوباره روزا رو میشماره😝خانم گل آی خانم گل🌼برام سخته تحمل؛قدمات روی چشمم بیا به این ور پل.از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا🌏چشام ساخته برات پل خانم گل آی خانم گل🌼💃🏻

کاش منم میتونستم یکم صورتم رو لاغر کنمچاق نیستما ولی دوس دارم فقط صورتم استخونی تر بشه

من صورتم استخونیه ولی مریض که شدم خیلی لاغر شد صورتم الان میخوام یکم تپل شه 😁

آره تو اینترنت دیدم نوشته بود واقعا تاثیر داره ؟! بعد طعم بدی نداره ؟!

نه اصلا طعم بدی نداری یه قاشقش رو قاطی یکم آب کن بخور 

اره داره خالم استفاده کرده چند ماه صورتش پر شده

سلام 

چون میدونم خیلی نمیان جواب بدن سوالتون رو 

هرچی این سالها توی گوگل و نی نی سایت سرچ کردم میذارم براتون انشالله ک جواب بگیرین 

خیار، آب، جوانه گندم، ژلاتین، مخمر آبجو، مکمل rojevit، سیب زمینی آب پز، مواد مرطوب طب سنتی، خرما و مغزها، سویق، عرق یونجه، یوگا صورت، هایفوتراپی، بیبی میل، شیر خشک،کره کامک، دانه چیا و خاکشیر و تخم شربتی، جوانه گندم،شب گوجه و خیار، هر روز صبح دو قاشق غذا خوری پودر سنجد یک لیوان شیر مخلوط کن بخور تا چهل روز، ماسک خیار و سیب زمینی، روغن زیتون، خواب خدب و کافی، طب سوزنی، پودر جنسینگ، سیب زرد رو رنده ریز بزن با شیر قاطی کن، اُوالتین، مولتی ویتامین، خوردن و ماساژ روغن زیتون، فندق، هرشب ی ق عسل و دارچین و زنجفیل، قرص ویتامین ای، سبوس برنج تو شیر، تزریق مزوژل،جوانه نخود، پودر سنجد، شیر و جنسینگ عطاری، روغن بادام

🧡گروه نارنجی🧡 قد168،وزن اولیه71،وزن فعلی71،وزن هدف60، آغاز 11/01/1402،     if not me,who?if not now, when?? 
نه اصلا طعم بدی نداری یه قاشقش رو قاطی یکم آب کن بخور اره داره خالم استفاده کرده چند ماه صورتش پر شد ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم حتما 

شیر خشک دیدم یه سری نوشتن وسوسه شدم اونم بخورم 😂

سلام چون میدونم خیلی نمیان جواب بدن سوالتون رو هرچی این سالها توی گوگل و نی نی سایت سرچ کردم میذارم ...

مرسی عزیزم

تزریق ژل که اصلا نمیخوام انجام بدم

خوراکیا رو هم تو نت دیده بودم ولی مثل اینکه شیر خشک خیلی موثره 😁 موندم واقعا بگیرم بخورم یا نه 😂 یه وقت ضرر نداشته باشه بدتر