2777
2789
عنوان

عطسهه

94 بازدید | 11 پست

من یه ویروس ناجور گرفته بودم با گلو و درد و همه چی
الان خوب شدم فقط آبریزش پیدا کردم. بعد همش عطسه تو دماغمه ولی نمیاد بعد همین باعث میشه مدااام از چشمام و دماغم آب بیاد. اگر هم عطسه کنم دوباره بلافاصله بعدش عطسه میاد تو دماغم وای خیلی اذیتم از این حس. چیکار کنم؟
کسی تجربه ای داره؟

منو خواهرمم ویروس گرفتیم اینطوری شدیم ...مادرشوهر خواهرم بهش گفته عناب و بسوزون دودشو ببر تو دماغت...خواهرم میگه اب رو اتیش بود خوب شدم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همین الان همینجوریم 

نه راه حلی ندارم برات جز صبر ... صبوری کن تا بگذره ب امید خدا... من از دیروزه همینجورم 

از صب تاحالا نزدیک پنجاه بار عطسه زدم ولی بازم حس‌میکنم عطسه ام داره دماغم میسوزه چشام اب میده🥺😂💔😭

من همین الان همینجوریم نه راه حلی ندارم برات جز صبر ... صبوری کن تا بگذره ب امید خدا... من از دیروزه ...

وای دقیقااااا، هر چی هم عطسه کنی فایده نداره که😭😂
تازه من به سختی هم عطسه م میاد شاید یه ساعتی یه بار😂

وای دقیقااااا، هر چی هم عطسه کنی فایده نداره که😭😂تازه من به سختی هم عطسه م میاد شاید یه ساعتی یه ب ...

دقیقا ولی من یبار ده تا عطسه زدم پشت هم گفتم تمومه دیگه خوب شدم ولی دیدم هنوزم هستتت آدم میمونه گریه کنه یا بخنده ب حال خودش😭🤣😭🤣