2777
2789

ده روز از زایمانم میگذره سزارین بودم دوروز که از زایمانم گذشت شوهرم رفت شهرستان کار داشت منم پیش مادرم هستم خونه مادرم یه زیر زمین بسته ماننده که یکم دلگیره منم بچه اولمه خونه خودم تو شهرستان حیاط داره و تحملم اینجا کم شده از روزی که شوهرم رفت همش احساس تنهایی و بی کسی دارم زود گریم میگیره بغض دارم حتی پشت تلفن که باهاش حرف میزدم گریم میومد مسیولیت بچه یا تنهایی یا افسردگی بعداز زایمان نمی‌دونم کدومه مادرمم خیلی زحمت برام می‌کشه ولی باز تحمل ندارم چکارکنم بنظرتون روز خوب و زود می‌ره شبه که نمی‌گذره بچمم اذیت می‌کنه شبا

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

سز خیلی بیشتر زمان نیاز داری گلم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدمش مبارک

مونده عزیز جان

عحله یچی داری

از اقا امام زمان  درخواست صبر کن

این دوران با صبر میگدره فقط

سخته خیلی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از یه جایی به بعد باید خودت باشی و بچه 

برگرد خونتون و روتین زندگیو انجام بده

حس هاتم طبیعیه باید بهش غلبه کنی از مشاور کمک بگیر

اگه برا همسرت مقدوره وقتی برگشتی خونه دو سه روزی پیشت باشه

ولی اینو بپذیر مرد باید بیرون کار کنه 

قدمش مبارکمونده عزیز جانعحله یچی داریاز اقا امام زمان درخواست صبر کناین دوران با صبر میگدره فقطسخته ...

اره همش میگم به خوبی و خوشی چهلش بشه منم برم یه بابت هم دلم برای مادرم تنگ میشه من برم خیلی تنها میشه چون مادرمم تنهاس

از یه جایی به بعد باید خودت باشی و بچه برگرد خونتون و روتین زندگیو انجام بدهحس هاتم طبیعیه باید بهش ...

شوهرم تا چهله بچه نمیاد یعنی شب یلدا 

اره همش میگم به خوبی و خوشی چهلش بشه منم برم یه بابت هم دلم برای مادرم تنگ میشه من برم خیلی تنها میش ...

همه چی درست میشه

صبور باش

مادرا عادت دارن نگرانشون نباش

بفکر خودت و بچت باش

بعدا زحمتای مادرت جبران میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه افسردگی نیست اکثرا این حسارو دارن اگر خیلی ادامه دار شد اونوقته که مشکله

من فک میکنم همش بخاطر اینه که شوهرم رفته اینجوری شدم