2777
2789
عنوان

من ده روزه زایمان کردم پس کی خوب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 38 پست
برای ویزیت بعد زایمان نرفتی؟بعد زایمان تا ۳ماه باید آهن و دی بخوری

هنوز بخیه هام رو نکشیدم شنبه میرم پیش دکترک

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

خب ببین داری کنار میای باهاش خوب میشی

ولی باز امشب اومد سراغم فکر بزرگ شدن بچم تغییرات بدنم رابطه خودم و شوهرم با وجود بچم همه اینا میان سراغم واقعا بچه داری اینقدر سخته که من نمی‌دونستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا آدم بعد زایمان از طرف همسر توجه لازم داره

الان منو مادرم تنها تو یه خونه با یه بچه ده روزه همش نگران بچمم گشنه نمونه بتونم بزرگش کنم حال روحی خودم ...انگار مال خودم نیستم 

ولی باز امشب اومد سراغم فکر بزرگ شدن بچم تغییرات بدنم رابطه خودم و شوهرم با وجود بچم همه اینا میان س ...

ببین عزیزم به این فک کن اکثر زنای کره زمین بچه دار میشن و یه چیز خیلی طبیعی هست

امام علی میفرماید گذشته رفته آینده هم هنوز نیامده حال را دریاب

تو فقط تمرکزتو بزار روی الان و اینکه بچتو قدم به قدم خوب بزرگ کنی و و به زندگیت برسی یه تغییراتی تو زندگی پیش میاد ولی چیز عجیب و بزرگی نیست سعی کن مدیریت کنی در حد توانت خودتو درگیر و خسته نکن

من یه وقتا خونم خیلی بهم ریخته میشد بی خوابی میکشیدم شب بیداری غذا نداشتم ولی گذشت 

خلاصه وقتی میگذره چرا بابتش غصه بخوری 

الان منو مادرم تنها تو یه خونه با یه بچه ده روزه همش نگران بچمم گشنه نمونه بتونم بزرگش کنم حال روحی ...

من ۵روز بعد زایمانم خودم بودم و خودم

فک میکردم بدبخت تر از خودم نیست ولی خودمو جمع کردم 

بچت بزرگ میشه گرسنه ام نمیمونه اونم خدایی داره نگران چی هستی

شیرش بده مراقبش باش بهش برس بزرگ میشه دو متر زبون در میاره😅

من ۵روز بعد زایمانم خودم بودم و خودمفک میکردم بدبخت تر از خودم نیست ولی خودمو جمع کردم بچت بزرگ میشه ...

ازت ممنونم اجی بخاطر حرفات و روحیه دادنات 🌹💖 خدا خودش بهت آرامش و سلامتی بده عزیزم

ازت ممنونم اجی بخاطر حرفات و روحیه دادنات 🌹💖 خدا خودش بهت آرامش و سلامتی بده عزیزم

مرسی عزیزم

همچنین به شما

ان شاء الله به زودی حالت خوب میشه و بچتم بسلامتی بزرگ میشه و ذوقشو میکنی

توکل به خدا کن 🌹🌹💗

اره همش میگم به خوبی و خوشی چهلش بشه منم برم یه بابت هم دلم برای مادرم تنگ میشه من برم خیلی تنها میش ...

چرا با مادرت نمیری خونه خودت ؟ اونم که میگی تنهاست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊