2777
2789
عنوان

بچه ها من احمقم

102 بازدید | 7 پست

من ذاتا ادم پر انرژی و شوخ طبعی هستم 

ولی دیگه دارم به این نتیجه می رسم خیلی نفهمم

هربار تو حرف زدنم می چپونم. مثلا منظورم ی چیز دیگه است، ی جمله دیگه از دهنم درمیاد که اون جمله میتونه به شکل کنایه ی منفی یا منظور دار تلقی شه

ادمای نزدیکم میدونن اصلا منفی نیستم 

بخدا بعد میشینم فکر میکنم گریه میکنم 

الان حالم دقیقا اینه 

من با یکی رفتم بیرون 

تو ذهنم بود که میخواد مهمونم کنه و من باید پول خودم و بدم یا حتی مهمونش کنم

ولی چندین بار با شوخی و خنده گفتم باید دنگ بدم ،دنگ تنگ مثل بقیه دختره باشیم 

خندیدیم

ولی الا  میدونم چقدر این حرف میتونه بد باشه

تازه باید مهمونش میکردم ولی مثل احمقا این کار و نکردم 

خیلی از خودم بدم میاد الان

دقیقا ی دختر احمق که نمیفهمه چی و باید بگه 

هر چی دهنش میاد میگه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اسمتم گذاشتی آنخماعو بعد امضا ژن جهش یافته آنخماعو؟ خب به خودت احترام بذار این چه شوخی هست با خودت می کنی. به نظرم کلا یکم کمتر شوخی کنی و سعی کنی به چیزایی که واقعا خنده دار هست بخندی کمتر سوتی می دی. 

اسمتم گذاشتی آنخماعو بعد امضا ژن جهش یافته آنخماعو؟ خب به خودت احترام بذار این چه شوخی هست با خودت م ...

قسمت اول حرفت میشه بگی چه ربطی داره؟ 

هرکی اینجا ی اسم مستعار گذاشته 

منم گذاشتم و باهاش شوخی کردم

ولی قسمت دوم حرفت درست میگی

شاید کمتر شوخی کنم بهتر رفتار کنم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت اول حرفت میشه بگی چه ربطی داره؟ هرکی اینجا ی اسم مستعار گذاشته منم گذاشتم و باهاش شوخی کردمولی ...

عزیزم اسمتو گذاشتی آنخماعو ولی چرا می گی تو آنخماعو هستی! آنخماعو تو فیلم یه آدم زشت و چاق بود و خوب یعنی داری خودتو مسخره می کنی. برای مثال گفتم چون من که شما رو نمی شناسم صرفا از روی حرف خودت و امضات قضاوت کردم.

عزیزم اسمتو گذاشتی آنخماعو ولی چرا می گی تو آنخماعو هستی! آنخماعو تو فیلم یه آدم زشت و چاق بود و خوب ...

اهاا نه این اسم و از لحاظ دیگه گذاشتم😂

ببخشیدا

ولی اصن نواس در مورد خودتون اینجوری فک کنین و ناامید باشین

اینجوررفتارا میتونه توی خیلی از افراد ب صورت اتفاقی وجودداشته باشه

اتفاقا از امضاتون معلومه ک چقد فکرتون وسیع و قلبتون بزرگ ومهربونه

اونجایی ک همه دخترای اقوام این سرزمینو از یه ریشه دونستین

وهمه رو به درکنار هم بودن دعوت کردین تا در مقابل هم بودن

ببخشیداولی اصن نواس در مورد خودتون اینجوری فک کنین و ناامید باشیناینجوررفتارا میتونه توی خیلی از افر ...

بله درست میگید

ممنونم از لطف تون