2777
2789

اگه میدونید لطفا کمکم کنید 

من پایه نهم هستم تو شهر خودمون نیستیم برای دبیرستان و حالا دانشگاه اینا میخوایم بریم شهر خودمون مشکل اینه وسطای تابستون اسباب کشی کنیم 

و آزمون تیزهوشان آخر خرداد یا اول تیره 

من موندم کجا باید آزمون بدم ؟ 

اینجا بدم بعد انتقالی میدن برای شهر خودم ؟

یا اونجا باید آزمون بدم 

کمک 😭😭😭😭😭😭😭😭

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

انتقالی میدن آره 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تیزهوشان اردیبهشتههر جا هستی ازمون بده بهت انتقالی میدن نگران نباش البته وقتی قبول شدی باید حدنصاب ...

مطمعنی میشه ؟😭

بعد مگه آزمون تیزهوشان ۱ تیر نیست ؟ 

توی اردیبهشت فکر نکنم هاا

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

شهر محل زندگیت ازمون بده و شهری که میخوای کوچ کنی مدرسه رو انتخاب کن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
مکان آزمون و مدرسه رو خودت انتخاب میکنی نگران نباش

اخه من شنیدم همون شهری که تحصیل کردی باید آزمون بدی و بعد یکسال انتقالی میدن باز یه جا دیگه گفته بود نه اینطور نیست 😭😭

خدا کنه خودم انتخاب کنم 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

اخه من شنیدم همون شهری که تحصیل کردی باید آزمون بدی و بعد یکسال انتقالی میدن باز یه جا دیگه گفته بود ...

نگران نباش تا اون موقع خدا بزرگه

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

فقط می دونم برای انتقالی باید ترازت خوب باشه. نمی دونم کدوم شهر میخوایین برین ولی برای مشهدو تهران تراز باید خیلی بالا باشه برای انتقالی. اگه شرایطشو داری موقع ثبت نام همون شهری که میخوایین برین و انتخاب کن. و برو همون شهر ازمون بده. 

اخه من شنیدم همون شهری که تحصیل کردی باید آزمون بدی و بعد یکسال انتقالی میدن باز یه جا دیگه گفته بود ...

من یکی از دوستام همون سالی که قبول شد انتقالی گرفت

اگر حد نصاب شهر مقصد رو داشته باشی 

نگران هیچی نباش 

She is working on a bio…

فقط می دونم برای انتقالی باید ترازت خوب باشه. نمی دونم کدوم شهر میخوایین برین ولی برای مشهدو تهران ت ...

باید ترازش از آخرین نفری که مدرسه شهر مقصد رو قبول شده بالاتر باشه 

She is working on a bio…

فقط می دونم برای انتقالی باید ترازت خوب باشه. نمی دونم کدوم شهر میخوایین برین ولی برای مشهدو تهران ت ...

سمنان میخوایم بریم 

خب میترسم بگن نه همون شهری که نهم خوندی آزمون بده هیچی ازشون بعید نیست 

آییییی

نمیدونم تکلیفم مشخص نیست 

بعد بخونم اینهمه نذارن چیی 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀