2777
2789
عنوان

دختر هفت تا هشت ساله شما چه کارهای شخصی خودشون انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست
جدیدا زیاد نگاه نمیکنه.. من خودم کتاب زیاد میخونم دخترمم علاقمند شده چند تا کتاب داستان خریدم اونا ر ...

تک بچه هس یا بچه دیگه ای هم دارید ؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

زنده باشه.دخترم جگرم خون کرده هنوز هشت سالش نشده.هیچکدوم انجام نمیده.تکالیفش اول سال و پارسال خوب بو ...

عیبی نداره گلم کم کم راه میفته.. شما سعی کن یکم مسئولیت بدی بهش.. ظرف هم شکست چیزی نگو بزار کارشو تموم کنه.. دختر من اوایل میرفت حموم میومد بیرون موهاش کفی بود ولی کم کم بهتر شد.. زیاد تو تکالیف کمک نکن بزار تو مدرسه سرزنش شه 

کسی لایکم نکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر برادرم۸ ساله اسلباس و حموم و کارای مدرسه رو خودش می کنهاتاقشم مرتب می کنه

خداروشکر.دست راستش رو سر دختر من.من با دسشوی رفتنش مشکل دارم یا نمیره یا بزور.دستاش ی وقت یادش میره بشوره. همه چیش انگار عجله داره میخاد سریع انجام بده ک راحت بشه تکایفش یا ازمون بلده میدونم بلده ولی معلمش میگه عجله نیکنع اولین نفر بلند بشه بعضیاش اشتباه مینویسه صبور نیس.حوصله هیچی نداره.خستم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مرحله به مرحله باید بری جلو

دیگه مرحله ها رد کردم برمدیرشون سپردم.مشاور و روانشناس هستن گفتم دست خودت بسازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دستشویی که خیلی وقته میره ولی حمام هنوز خودم میبرم چون موهاش پر پشته میترسم کف توش بمونه لباس میزارم براش میگم اینا رو بپوش برنامه خودم حاضر میکنم تکالیف رو کنارش وایمیسم تا درست بنویسه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ما ی نه سالشو داریم خدا عمرش بده تا سرویس میخواد بره میگه بیاین دم در وایسین من میترسم تکلیفش و بین ...

😂😂😂

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
ماشالله خدا حفظش کنه چجوری تربیتش کردید واقعا برام سواله طور بعضی بچه‌ها اینطور میشن

دخترم از اول هم خیلی آروم بود مثل خودم.. منم واقعا آدم صبوریم.. کاریو خراب کنه  چیزی نمیگم تا وقتی که انقد تکرارش کنه و یادبگیره درست انجام بده

کسی لایکم نکنه

تک بچست

بخاطر همینه چون تنهاس ارامش و اعصاب اروم تری داره ی پسر چهار و نیم ساله دارم ک باهم مدام درگیرن.میدونم تمرکزش بهم میزنع اینم زود بهم میریزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دستشویی که خیلی وقته میره ولی حمام هنوز خودم میبرم چون موهاش پر پشته میترسم کف توش بمونه لباس میزارم ...

دختر منم تا حدودی همینه ولی بی حوصله هست و عجول.منم ی وقت براش تکابفش نمیزارم میگم خودت بزار تا یاد بگیری مستقل باشی فرار میکنه از نظم و مسولیت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خواهر منم همینه برنامه کودک چی میبینه ...اصن میبینه؟!

خیلی کم یا گوشی بازی یا نقاشی و داستان می‌نویسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه کلاس اولیه اینکه تکالیفش رو خودش بدون نظارت انجام بده و کمک در کارهای خونه بنظرم یکم توقع زیادیه 

ولی اینکه خودش حمام و دستشویی بره بله باید بتونه 

مرتب کردن اتاقشم باید کم کم بر عهده ی خودش بذاری 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد