2777
2789
عنوان

خستهههه شدم دیگه واقعاا

174 بازدید | 6 پست

این دومین باریه که دارم تو فاصله ی کمتر از یکماه سرمامیخورم،البته سری قبل خیلی بدتر بودم چون واگیر کردم از شوهرم ولی الان انگار خفیف تره ولی خب صدام یکم گرفته و گلو درد دارم،مادرشوهرم عصری تماس گرفت که فردا برم اونجا(عقدم)اولش گفتم میام بعد افتادم تو فکر گفتم حالا صدام گرفته یا سرفه کنم میگن سرماخورده اومده حالا واگیر میکنیم،خواهرشوهرمم دانشجوعه گفتم گناه داره البته مادرشوهرمم مثه چی میترسه،منم بعدش دوباره زنگ زدم گفتم راسیاتش یکم انگار حالتای سرماخوردگی دارم گفتم نیام بهتره و گفتم نمیام مادرشوهرمم گفت دستت درد نکنه به فکریو اینا ...حالا مامانم میگه چرا گفتی نمیام زشته و دوبار بگی نمیام دیگه دعوتت نمیکنن میگن هر وقت میگیم نمیاد(سری قبلم سرماخورده بودم دعوتم کرد نرفتم)بنظرتون اشتباه کردم؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه درست بود کارت

خب آخه پامیشدم میرفتم از سرو شکلم معلوم بود یکم ناخوشم،حالا خیلیم حالم بد نیست که بیحال باشمو هیچی نخورما ولی خب گلو درد دارم و دماغم کیپ شده،حالا پا میشدم میرفتم پشت سرم میگفتن مریض بود مارو هم مریض کرد خوب بود؟بعد مادرشوهرم انقد میترسه،شوهرمو پدرشوهرم سرماخورده بودن پیششون غذا نمیخورد یا اصلا جای خوابشو عوض کرده بود😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

خب آخه پامیشدم میرفتم از سرو شکلم معلوم بود یکم ناخوشم،حالا خیلیم حالم بد نیست که بیحال باشمو هیچی ن ...

عزیزم الانم ویروس اومده خوب کردی نرفتی بعدش برو‌. اگه میتونی آب نمک غلیظ غرغره کن برا گلودردت. برا اینکه سرو کلت باز بشه بخور بابونه بده زیر پتو بده شال سرت کن عرق کردی زیر پتو بمون

عزیزم الانم ویروس اومده خوب کردی نرفتی بعدش برو‌. اگه میتونی آب نمک غلیظ غرغره کن برا گلودردت. برا ا ...

ممنونم عزیزم حتما، از اول پاییز من سرماخوردم😐🤣