2777
2789

ما عقدیم یک ساله

دیروز ک رفته بودم خونمون با شوهرم دعواشون شد

پدرشوهرم برگشت وقتی تنها بودیم گفت سری پیش ک بهم بی احترامی کرد خونه رو زدم ب اسم اونیکی بچهام ببینه این بار چیکار میکنم

حقیقتا یجوری شدم کلا یجوریم دلم سرد شد ازشون 🥲دلم می‌خواد دیگه واقعا نرم خونشون😭همش باباش میگه خیری از زندگی نمیبینی اون سرمایه ای ک بهت دادم از دماغت میاد خیر نمیبینی و اینا هر موفق میرم خونشون افسردگی میگیرم😭

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرتون نباید بی احترامی کنه بهش بگو عصبی شدی از خونه بزن بیرون 

اگر کلا عصبیه باهمه و....شاید نیازبه کمک بیشتر داشته باشه 

کارپدرشونم خوب نیست نفرین اونم پاره تنت .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وقتی میبینی دعوا دارن نرو خونشون

وسط دعواها یهو یه چیزی هم به تو میگه 

برید سر خونه زندگیتون راحت میشید 

موقع مشکلات هم کاری بهم نداشته باشید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب علت این حرفای پدر شوهرت چیه نکنه ببخشید همسرت بهشون کستاخی و بی احترامی می کنه باید علت این حرفاش ...

بابا پدرشوهرم سر شوهرم بد جوری داد زد اخلاق شوهرمم یجوریه ک هرکی سرش داد میزنه باید جوابشو بده🥲هرچقد بگم باباته فایده ای نداره هوف خسته شدم 

وقتی میبینی دعوا دارن نرو خونشونوسط دعواها یهو یه چیزی هم به تو میگه برید سر خونه زندگیتون راحت میشی ...

هر موقع رفتم خونشون دعواشون شده خسته شدم🥲

این خونه ب اسم زدنم واقعا یجوریم کرد ناراحت شدم

هر موقع رفتم خونشون دعواشون شده خسته شدم🥲این خونه ب اسم زدنم واقعا یجوریم کرد ناراحت شدم

احتمالا یه چیزی گفته و نکرده 

اما اگر کرده باشه دودش تو چشم خودش میره 

فردا هم مشکلی داشت شما بکشید کنار و بگید به بقیه ی پسراش بگه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩