2777
2789

دیروز ک تولدم بود بابام پیام داد هیچی نخوای برای تولدت ها منم پیام دادم من زوری برای تولدم چیزی نمی‌خوام 💔مامان بابام جدا شدن و من از بچگی پیش مامانمم همه خرجا هم رو دوش مامانم بوده💔الان ک پاییزه نزدیک زمستونه خیلی کار کم شده امروز رفتم برای مصاحبه یجا پشت تلفن بهم گفت نیرو نیاز داریم رفتم حضوری میگه حالا شماره بده فعلا نیرو گرفتیم 💔مامانمم در ب در دنبال کار 💔تو خونه همش نون خامه میخوریم ولی همونم دیگه پیدا نمیشه غذا بدرک ولی بابام خیلی ظلم در حق من کرده من ک نمیبخشم هیچوقت 💔💔بچه ها اگه سواله براتون من دیروز تازه رفتم تو۱۸ سال💔دوس ندارم نه زندگی کنم نه بمیرم دوس داشتم کلا وجود نداشتم الان چجوری با چ غروری برم ب بابای کثافتم بگم یکم پول بده 💔مامانم از غصه چشاش قرمزه اشک میاد توروخدا کسایی ک میخواین بگید راه زیاده برید از تاپیک قضاوت نکنید ی خانوم با ی دختر تو این زمونه سخت ترین شرایط دنیارو میتونن تجربه کنن الان مرداش کم آوردن چ برسه ماها 😞اون از تولدم ک دیروز فقط یکی تبریک گفت اینم از غصه های مامانم💔دیگه دارم اب میشم ب فروپاشی روانی رسیدم 💔بچه ها من درخواست پول نکردم از هیشکی پس قضاوتم نکنید من فقط نمیدونستم دردامو کجا بگم اینجا نوشتم 💔

منم شرایطم مث تو تازه ۶ روز پیشم تولدم بود منم بچ طلاقم با مامانمم میفهمم چی میکشی

کاش هیچوقت وجود نداشتم خیلی غم دارم خیلی 💔گوشیمم کلا ۷ تومن الی۸ تومن نوشه تو بازار وگرنه می‌فروختمش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت هزار بار مبارک میگذره سخت ام‌میگذره ولی میگذره خدا کمک هممون کنه

کاش تولدی وجود نداشت برای من یکی دلم میخواد نه زندگی رو تجربه کنم نه مرگو دیگه کم آوردم حس میکنم تمام درا ب رومون بستس