پرپونه مدیر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 عنوان اتوبوسو خونی کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 52 پست گفتم سوار ماشین نشم چون خونریزیم خیلی زیاده سوار اتوبوس بشم سرپا وایستم . تو اتوبوس حالم بد شد نشستم بلند شدم دیدم صندلی پررر خونه ،کسی کنارم نبود ولی راننده مرده زندمو فحش نده؟ بچمو نفرین نکنه؟ Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile 1404/09/06 | 18:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94580 وای چجوری اینجودی میشین خیلی زنا چندشن اه مردی؟😐 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 پریود بودی؟ کاش دم پریودی بیرون میری پد بذاری من همیسه یه هفته جلوتر بیرون رفتنی میذارم حق داره بنده ... من چندین روزه خونریزی دارم پریود نیست. یه چیزی مث جنین سقط کردم و خونریزی شدید دارم رفته بودم سونو Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 اگه دوشیزه نیستیاینطور وقت ها تامپون بذار نمیشه عزیزم لخته های اندازه کف دست دفع میکنم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68185 در این حد خونریزی برو اورژانسمن سوپر پد میذارم اصلا کثیف نمیشه
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16930 دوتا داشتم تا شلوارم خونی بود لخته های بزرگ دفع میکنم شورتکسدوتا پد مخصوص زایمانشلوار تنگ اینا رو بپوشی محاله پس بدی اون بنده خدایی که میخواد رو صندلی بشینه یا میخواد تمیزش کنه قطعا فحش به زبان میاره حق هم داره خدایی چندشه
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94580 من چندین روزه خونریزی دارم پریود نیست. یه چیزی مث جنین سقط کردم و خونریزی شدید دارم رفته بودم سونو عزیزم دیگه اتفاقیه که افتاده فکرشو نکن ولی بیستر مراقب باش تافته یه سری پد خییییلی بزرگ داره تهیه کن 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 کاش حداقل با دستمالی چیزی اگ نبود با شالت پاک میکردی شال و روسری سر نمیکنم نداشتم🤦♀️ Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 42947 صندلی پر خون شده ینی شلوارت باید بدتر بشه چجوری پاشدی رفتی خونه
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 در این حد خونریزی برو اورژانسمن سوپر پد میذارم اصلا کثیف نمیشه اره چند روز پیش یه چیزی مث جنین سقط کردم بعدش لخته های خیلی درشت و خون دفع میکنم از سونو داشتم برمیگشنم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85340 نمیشه عزیزم لخته های اندازه کف دست دفع میکنم خب تامپون بذاریبعدش رسیدی خونه میری دسشوییمیکشی بیرون یه دفعه همش میریزه تو سنگ توالت 💍♥ i said yes
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 صندلی پر خون شده ینی شلوارت باید بدتر بشه چجوری پاشدی رفتی خونه تاریک بود Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
hanahana عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1108 شاید یه مسافر بی هوا با لباس روشن بشینهکاش به راننده میگفتی
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 خب تامپون بذاریبعدش رسیدی خونه میری دسشوییمیکشی بیرون یه دفعه همش میریزه تو سنگ توالت عفونت نمیکنم؟ Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 شاید یه مسافر بی هوا با لباس روشن بشینهکاش به راننده میگفتی نمیتونستم از خجالت مردم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile