2777
2789
عنوان

اتوبوسو خونی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 52 پست
پریود بودی؟ کاش دم پریودی بیرون میری پد بذاری من همیسه یه هفته جلوتر بیرون رفتنی میذارم حق داره بنده ...

من چندین روزه خونریزی دارم پریود نیست. یه چیزی مث جنین سقط کردم و خونریزی شدید دارم رفته بودم سونو

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا داشتم تا شلوارم خونی بود لخته های بزرگ دفع میکنم

شورتکس

دوتا پد مخصوص زایمان

شلوار تنگ 

اینا رو بپوشی محاله پس بدی 

اون بنده خدایی که میخواد رو صندلی بشینه یا میخواد تمیزش کنه قطعا فحش به زبان میاره حق هم داره خدایی چندشه

من چندین روزه خونریزی دارم پریود نیست. یه چیزی مث جنین سقط کردم و خونریزی شدید دارم رفته بودم سونو

عزیزم دیگه اتفاقیه که افتاده 

فکرشو نکن 

ولی بیستر مراقب باش 

تافته یه سری پد خییییلی بزرگ داره تهیه کن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

در این حد خونریزی برو اورژانسمن سوپر پد میذارم اصلا کثیف نمیشه

اره چند روز پیش یه چیزی مث جنین سقط کردم بعدش لخته های خیلی درشت و خون دفع میکنم از سونو داشتم برمیگشنم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

خب تامپون بذاریبعدش رسیدی خونه میری دسشوییمیکشی بیرون یه دفعه همش میریزه تو سنگ توالت

عفونت نمیکنم؟