ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دیگه خودزنی بدتر از این نداشتیم، یعنی قول میدم توی کل تاریخ این حرف شما از دهن یه مرد خارج نشده بود ...
خونریزی نیود سقط هست البته
اینم کاربر هم مرده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اگه شما خجالت کشیدی ممکنه نفر بعد از شما هم خجالتی تر باشه و الکی محکوم بشع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
همچین تجربه ای رو داشتم و روی صندلی اینجوری (صندلی بی آر تی) نشستم و وقتی متوجه شدم بخاطر بی مسئولیتی یه نفر مجبور شدم مجدد برگردم خونه لباس عوض کنم و به کاری که باید اون روز میرسیدم نرسیدم
واقعا هیچ وقت از اون خانم نمیگذرم
شماهم باید به هرطریقی شده تمیز میکردی و اطلاع میدادی به راننده
خوب خونریزی چندش نیست حالا به خاطر هر دلیلی.شک کردم بیوش را دیدم زن نوشته بود.خاک عالم بر سرش
خونریزی چندش نیست
ولی صندلی خونی یکی دیگه چندشع و خیلی هم ظلمه کلش علامتی میگذاشتی شده یود با رژ علامت میگذاشتی چیزی مینوشت کاغذی چیزی روش میگذاشت یه کاری میکرد نفر بعدی گناه داره
همچین تجربه ای رو داشتم و روی صندلی اینجوری (صندلی بی آر تی) نشستم و وقتی متوجه شدم بخاطر بی مسئولیت ...
دقیقا منظور منم همینه
ما داریم همه استاتر رو آروم میکنیم که فدای سرت شده دیگه غافل از نفر بعدی ک بیاد بشینه و..
خونریزی چندش نیست ولی صندلی خونی یکی دیگه چندشع و خیلی هم ظلمه کلش علامتی میگذاشتی شده یود با رژ ع ...
من نگفتم کارش ایراد داره یا نداره، من به اون کاربری جواب دادم که گفته بود خونریزی چندشه، خودتون از جواب من به یه کاربر دیگه همچین برداشتی را کردید، حالا بهتره این حرفو مستقیم به استارتر بزنید.
من نگفتم کارش ایراد داره یا نداره، من به اون کاربری جواب دادم که گفته بود خونریزی چندشه، خودتون از ج ...
مستقیم گفتم
بله کامنت اون کاربر جالب نبود