2777
2789
عنوان

حق خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 26 پست
دقیقا برا همین شکایت نکردم گفتم مسالمت آمیز بریم جلو که شد اینما که راضی نبودیم خرج دکترش بشهبا چه ز ...

باباشم نداد؟ مدرک چیزی داری ک پول دادی بهش؟

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

باباشم نداد؟ مدرک چیزی داری ک پول دادی بهش؟

آره

یکی از یکی خیلی ببخشید حروم زاده تر

موندیم که ببینیم چیکار می کنه

آخه پول زیادی هم نبود بابام بیخیالش شده بود ولی چون پول زحمت کشی مامانم بود پیگیری می کنیم بده حتما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرهیکی از یکی خیلی ببخشید حروم زاده ترموندیم که ببینیم چیکار می کنهآخه پول زیادی هم نبود بابام بیخیا ...

نه قبول دارم حتی ۵ تومنم هست پیگیرش باشین پولو من میدونم چقدر سخته درآوردنش  اگه بگذرید فردا میره سردغ یکی دیگه حتی دوسالم شد ولش نکنید

نه قبول دارم حتی ۵ تومنم هست پیگیرش باشین پولو من میدونم چقدر سخته درآوردنش اگه بگذرید فردا میره سر ...

این آخرین مهلت یه که بهش دادیم

هم نزاشت دو روز بشینه پول به حسابش روز بعدی که زدیم رفتیم ماشین رو ببینیم کل قبیله جمع کرده بود برن تفریح

نفت خورا

این آخرین مهلت یه که بهش دادیمهم نزاشت دو روز بشینه پول به حسابش روز بعدی که زدیم رفتیم ماشین رو ببی ...

بعضیا چقد بی فکرن  من خودم یه ماه پیش از ی مغازه وسیله خریدم شماره دادم ک زنگ بزنه مبلغو شماره کارت بده نداده  یادش رفته اونوقت من دیروز یادم افتاده قراره هفته بعد برم حساب کنم چون ارزش نداره آدم حق کسیو بخوره 

دقیقا کار خوبی می کنین ببینین چقد خوشحال شن💗

ممنون . ولی من خودم مرداد ۹۹ و فروردین ۱۴۰۰ هر دو یبار از یه غریبه گول خوردم و ۱۲۰۰ زدم براش تا لپ تاپ بفرسته برا کنکورم و کد رهگیری قلابی داد و یبارم دوست نزدیکم پولمو گرفت ک بزاره ارز دیجیتال بعد ک گفتم بده گفت دادم بهت یادت رفته

ممنون . ولی من خودم مرداد ۹۹ و فروردین ۱۴۰۰ هر دو یبار از یه غریبه گول خوردم و ۱۲۰۰ زدم براش تا لپ ت ...

ولی من همیشه با خودم میگم هر چقدر هم دیگران باهام بد باشن لزومی نمی بینم منم مثل اونا شم

ببین ته دلتون چی میگه

ولی من همیشه با خودم میگم هر چقدر هم دیگران باهام بد باشن لزومی نمی بینم منم مثل اونا شمببین ته دلتو ...

خیلی خوبه ... منم اینجوری ام خیلی ضربه خوردم اما ذاتم نمیذاره بد باشم با اینکه دنیای منفی ضرب آدمای مثبت میشه  اتفاقات منفی تو زندگیمون!

خیلی خوبه ... منم اینجوری ام خیلی ضربه خوردم اما ذاتم نمیذاره بد باشم با اینکه دنیای منفی ضرب آدمای ...

🙂🙂🙂🙂

اگه دنیا دو نوع انسان داره خوب بد

من دوست دارم جز خوبا باشم☘️

بله خوردن یه آبم روش.....

خدا نگذره  اما دیگه جوری تجربشو تو ذهنت نگه دار ک از این سوراخ دوباره گزیده نشی!منم همینکارو کردم

🙂🙂🙂🙂اگه دنیا دو نوع انسان داره خوب بدمن دوست دارم جز خوبا باشم☘️

مرسی واقعا🙂