2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جواب تحقیر و توهینهای یه عده بیشعور رو بدم❓️😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 297 پست
همش دارم تمرین میکنم سری بعد اینو میگم اونو میگم. فایده نداره.بابا کی هستن‌ مگه؟ چرا باید توهین کنن ...

بازم تمرین کن من خودم انجام دادم چند بار بعد نتیجه گرفتم تو جتما باید تمرین کنی هعی تکرار تا بشه ملکه ی ذهنت 

اقا هستم 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عین خنگا میشم🥲

اول باید اعتماد بنفسمونو زیاد کنیم بعدش دلمونو سنگ کنیم 

باید از لحاظ احساسی سخت و سرد بشیم  ولی نمیتونیم 

من تو یه بازه از زندگیم اینجوریم بودم تو یه دوره از زندگیم خیلی سختی کشیدم بعدش هیچی برام مهم نبود هرچی دوست داشتم میگفتم خیلی خوب بود ولی بعد کم کم شدم آدم سابق 

😬😬

نه جوابشوند نمیدی خوشحال میشن سری بعد بدتر میکنن. دیگه نمیتونم این وضعو تحمل کنم.

عزیزم منظورم اینه بعضیا واسه اینکه وجه تو رو پایین بیارن تیکه میندازن بعد خودشون و مظلوم میکنن حواست به اونا باشه

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

چجوری نمیتونی من زبونم جلوتر از مغزم را میوفته فقط میگم تو عصبانیت😂

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

نه من گریه نمیکنم. هنگ‌میکنم کلا.بدترین توهینو میشنوم بعد انگار که هیچی نشده با طرف میشینم به حرف زد ...

میشه توصیف کنی هنگ یا قفل می‌کنی یعنی دقیقاً چه جوری

یه مثال بزن از توهین‌هایی که بهت کردن

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه