2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جواب تحقیر و توهینهای یه عده بیشعور رو بدم❓️😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 297 پست
نه من گریه نمیکنم. هنگ‌میکنم کلا.بدترین توهینو میشنوم بعد انگار که هیچی نشده با طرف میشینم به حرف زد ...

حالامن لعنتی میفتم گریه همه دلشون برام میسوزه

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای گل بگیرن دل حساسمونو اشکمون لبه مشکمونه چی میگن درست گفتم؟

دم مشکمونه.بله متاسفانه هرچی میخوریم ازدل نازکی مون

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
عزیزم اول رو عزت نفست تمرین کن بعد اوکی میشه بعدشم جواب هر آدمی و نباید داد بزار فکر کنه برده اما آر ...

نه جوابشوند نمیدی خوشحال میشن سری بعد بدتر میکنن. دیگه نمیتونم این وضعو تحمل کنم. 

دوست دارم زبون تلخ باشم. بیسعور باشم. اونها از من فرار کنن نه من ار اونها. دوست دارم دردهای چندسالمو ...

منم منم 

برام هم مهم نیست ازم بدشون بیاد یا نیاد 

من اگه یکم جرئت داشته باشم یچیزی بگم دیگه بعد چند دیقه میرم تو فکر میگم الان اینو گفتم چی میشه ای وااای زشت شدم وااای چرا گفتم ناراحت شد هی خودخوری میکنم کاش اینجوری نبودم ای کاااااش

یکبار جواب بده از هیچی ام نترس بعد میبینی چقدر راحت میشه افراد مزخرف رو شست

میدونم باید اون قفله بشکنه تا بازم بتونم. اما نمیشه سخته. هنگ‌میکنم‌ میمونم.

به خودم میگم حداقل اخم کن باهاس حرف نزن. ولی همینم نمیتونم.‌میرم عادی میشینم به حرف زدن.

میدونم باید اون قفله بشکنه تا بازم بتونم. اما نمیشه سخته. هنگ‌میکنم‌ میمونم.به خودم میگم حداقل اخم ک ...

منم اونقدر تو خونه تمرین میکنم 

وقتی تو موقعیتش قرار میکیرم هیچی نیستم🫤

یه چیزایی برمیگرده به اصالت و تربیت خانوادگی اگه نمیتونی در اون حد وقیح و بی حد و مرز باشی برای جواب دادن خوشحال باش.

چون تو یه آدم درست از یه خانواده باشخصیتی.

گاهی همه چیز در جواب دادنِ در لحظه تموم نمیشه،

منم منم برام هم مهم نیست ازم بدشون بیاد یا نیاد من اگه یکم جرئت داشته باشم یچیزی بگم دیگه بعد چند دی ...

منم‌ یکی دوبار جواب ادم خیلی بد رو دادم بعدش اومدم عذاب وجدان گرفتم !!

بعد دقیقا همون ادم منو اذیت میکنه لذت میبره.