2777
2789
عنوان

کسایی که بچه هاشون انگشت میخوره بیان خواهشا...

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 36 پست
خیلی ناراحتم دلم میسوزه براش همین الان انگشت دهنشه خوابه😢😢😢

اگه میتونی ازالان جلوشو بگیر یه چیزای تلخی هست میزنن سر انگشت برا همین کاره ولی اسمشو نمیدونم خیلی تلخه چون هرچی بزرگتر بشه سختتر فراموش میکنه

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اهميت نده تا ٣ سالگى طبيعيه كاريش نداشته باش بعد از سه سالگى به كمك مشاور رفعش كن كمى سخته اما شدنيه من موفق شدم

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
اگه میتونی ازالان جلوشو بگیر یه چیزای تلخی هست میزنن سر انگشت برا همین کاره ولی اسمشو نمیدونم خیلی ت ...

هيچ وقت اين كار رو نكنى تو اين سن حريص تر مى شه

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
عزيزم اهميت نده تا ٣ سالگى طبيعيه كاريش نداشته باش بعد از سه سالگى به كمك مشاور رفعش كن كمى سخته اما ...

بچه شما هم می خواس بخوابه میخورد؟بعد سه سالگی ترک دادی؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

هرکاری میکنی بکن فقط نذاربخوره😕من تا۷-۸سالگی خوردم الان احساس میکنم دندونای فک بالام جلوتره😐

عادت خوبی نیست آلودگیم وارد دهانش میشه،میگن امکان داره ازکمبودمحبت باشه وبچه به انگشت خوردن وابستگی پیداکنه،من که خودم کمبودمحبت نداشتم نمیدونم علتش چی بود😐😂😂وقتی مدرسه رفتم به خاطرخجالت کشیدن ازبچه هاترک کردم😅

کسی نیست بچش ترک کرده باشه؟

دختر منم تبخال زده بود چون انگشتشو میخورد انگشتشم زد بعدش دیگه ترسید نخورد واقعا کار خدا بود انقدر ناراحت بودم وحشتناک بود انگشت شصتش کوچیک شده بود دختر عموهاشم میخورن ارثیه

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!
دختر منم تبخال زده بود چون انگشتشو میخورد انگشتشم زد بعدش دیگه ترسید نخورد واقعا کار خدا بود انقدر ن ...

الهی اخه ناراحت شدم .تو چن سالگی ول کرد؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟